Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kampaň Ušij tašku, zaměstnej člověka překonává rekordy. Výtěžek pomůže lidem při hledání práce

Centrum Kašpar již počtvrté vyzývá lidi z celé republiky, aby se zapojili do kampaně Ušij tašku, zaměstnej člověka a ušili či jinak vyrobili tašku na nákup, do města nebo do společnosti. Výtěžek pomůže dalším lidem (nejen) při hledání té správné práce.

„Letos přicházíme s novinou. Usilujeme o zápis do České knihy rekordů a překonání rekordu v největším počtu ušitých tašek od nejvíce autorů a autorek. Všichni lidé, kteří nám tašku přinesou nebo pošlou na adresu Centra Kašpar, se stanou součástí nevídané akce. Svým darem podpoří myšlenku benefice a také přispějí k překonání rekordu,“ vysvětluje Petra Hottmarová, koordinátorka benefice.

Centrum Kašpar už 13 let pomáhá lidem najít práci, usiluje o rovné příležitosti všech zaměstnaných a zároveň prostřednictvím firemních auditů pomáhá nastavovat ve firmách prostředí vstřícné k potřebám kvalitních a loajálních lidí. Pomáhá také připravit mladou generaci pro úspěšný vstup na trh práce. Centrum Kašpar je průvodcem, pomocníkem a rádcem na cestě k dobré práci.

„Víme, že ne každý získává zaměstnání stejně snadno. Přestože je práce „přeci“ všude dost, realita a každodenní zkušenosti lidí, kteří nás vyhledávají, nám dokládají něco jiného. Nabídka volných míst neodpovídá potřebám lidí. Pomáháme lidem v rámci aktuální potřeby i v dlouhodobém horizontu změny, učíme je, jak efektivně hledat práci, pracujeme na posílení silných stránek, zvyšujeme kvalifikaci a zlepšujeme jejich postavení na trhu práce,“ říká Ivana Sulovská, zakladatelka Centra Kašpar.

Pomáhejte s námi! Ušijte tašku a pošlete nám ji do 20. 11. 2017 na adresu Centrum Kašpar, Kašparova 73, 463 12 Liberec 25. V listopadu tašky zpeněžíme na benefici v liberecké galerii Lázně a výtěžek použijeme na dofinancování projektu „Ten správný člověk na správném (pracovním) místě“. Ušijte tašku, sdílejte výzvu nebo přijďte 25. 11. na benefici do Galerie Lázně.

Tisková zpráva | Foto Centrum Kašpar

Štítky Centrum Kašpar, Ušij tašku, kampaň, rekord, Muzeum rekordů a kuriozit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kampaň Ušij tašku, zaměstnej člověka překonává rekordy. Výtěžek pomůže lidem při hledání práce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.