Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léto už je dávno za námi, Revoluční již opět hladce průjezdná, oslaďte si život koblihou z Lucky Doughnut

PR článek

Prázdniny skončily, lidé se vrátili z dovolených a právě návrat do zaměstnání a školy lidem zpříjemní v Lucky Doughnut. Kromě neustále nových doughnutů si můžete k mlsání dopřát i ledovou kávu se zmrzlinou, domácí limonádu v mnoha příchutích nebo si třeba v denním tisku přečíst, co je nového. Nový je také koncept prodeje rozdělený na cenově dostupnější a vybrané druhy doughnutů.

V Lucky Doughnut si může vybrat každý. Nově totiž nabízejí doughnuty v konceptu Classic a zcela novou řadou Premium.  „Jsou plněné a přicházíme s nimi především jako s reakcí na tolik oblíbený, no vlastně nejoblíbenější Boston,“ říká majitelka obchodu Jana Masopustová

I na podzim si dáte ledovou kávu se zmrzlinou, kterou si v Liberci dopřejete jen málokde. „Původně měla být v nabídce pouze v létě. Ale zájem o ni byl tak velký, že zůstává,“ podotýká majitelka.

Připraveny jsou i svěží limonády od Kitla a Libuščiny domácí limonády „Jsou skutečně dělány s láskou z ručně sbíraných surovin z vlastní zahrádky.“  V nabídce je velké množství příchutí - bezinka, černý rybíz, grapefruit, višeň. „Vyzkoušet byste měli ty nejoblíbenější a těmi jsou levandulová a hrušková,“ dodává Jana Masopustová. A jen co nastane ta správná zima, zařadíme i horkou verzi těchto limonád, těšíme se zejména na horký zázvor a horkou višeň.

Stále oblíbenější součástí naší nabídky se staly doughnutové dorty (dort ve tvaru doughnutu o průměru cca 28cm), který vyrobíme na přání zákazníka s libovolnou polevou a libovolnou náplní.

Celý sortiment navíc rozváží po celém Liberci. Doughnuty včetně limonád a kávy si tak necháte dovézt přímo do kanceláře jen tak pro zpříjemnění dne nebo třeba na poradu či teambuilding. Nebo pokud nepřeje počasí a nechce se vám vůbec nikam, Dámejídlo.cz vám je doveze přímo ke dveřím vašeho domova .

A Lucky Doughnut vyráží i na nejrůznější akce. Organizuje prodeje na fotbalových utkáních, jarmarcích, trzích, akcích pro děti nebo automobilových srazech. „Velký úspěch jsme měli na festivalu Benátská!, kde jsme oba hlavní večery vyprodaly veškeré naše zásoby,“ vzpomíná Jana Masopustová.

Lucky Doughnut najdete v Revoluční ulici. Otevřeno je každý den kromě neděle. Více o obchodu najdete na webu www.lucky-doughnut.cz.

Štítky Liberec, Lucky Doughnut, limonáda, káva, Boston

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto už je dávno za námi, Revoluční již opět hladce průjezdná, oslaďte si život koblihou z Lucky Doughnut  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.