Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Lidl v Zeleném údolí zavírá. Půl roku se bude přestavovat

Zvykli jste si nakupovat v libereckém Lidlu ve Vratislavické ulici? Tak na to teď musíte na půl roku zapomenout. Prodejna má v neděli otevřeno naposledy, v pondělí se na půl roku uzavře. Znovu se v novém otevře na začátku příštího roku.

Vznikne tu prodejna nové generace. „V novém konceptu našich prodejen myslíme především na zákazníky, kterým přinese komfortnější nakupování od začátku až do konce. Snažíme se tak vyjít vstříc jejich potřebám, jež se za poslední roky výrazně změnily. Neméně důležití jsou pro nás i naši zaměstnanci, kterým tento stavební koncept přinese kromě optimalizovaného uspořádání skladových ploch i velkorysé zázemí,” okomentovala výstavbu Zuzana Holá, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Změnou projde také parkoviště. Všechna parkovací místa budou proto rozšířena ze stávajících 2,50 na 2,70 metru. Několik z nich bude speciálně vyčleněno pro rodiny s dětmi. 

Nová budova bude také šetrnější k životnímu prostředí. Budova bude využívat úsporné a zároveň příjemné LED osvětlení. Termín otevření nové prodejny je naplánován na začátek příštího roku.

Autoři | Foto Lidl

Štítky Lidl, Zelené údolí, prodejna

Lidl v Zeleném údolí zavírá. Půl roku se bude přestavovat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.