Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nadační fond MA-MA Foundation splnil už dvanácté přání

V rámci módní přehlídky k akci Missis golf, pořádané návrhářkou Jarkou Kašpar, splnil nadační fond MA-MA Foundation v rámci svého projektu Plňme přání další, v pořadí již 12. přání. Čtyřletá Eliška z Benešova u Prahy, která opakovaně překonala těžké onkologické onemocněním a jejím přáním bylo a je stát se modelkou, měla v liberecké kavárně Art Café v Galerii Lázně možnost vyzkoušet práci modelky.

„Model, který předvedla, ji velice slušel a při každém jejím průchodu sklidila od diváků bouřlivý potlesk. Před módní přehlídkou navštívila libereckou dominantu Ještěd a celý den zorganizovaný MA-MA Foundation si náramně užila,“ řekla zakladatelka fondu Martina Koudelková. Myšlenkou a hlavním cílem projektu Plňme přání je splnění přání v podobě hmatatelného zážitku člověku, který se ocitl v určité životní situaci. 

„Právě pocit štěstí, radosti a neopakovatelného zážitku, který díky splněnému snu člověk prožije, je hlavním cílem projektu Plňme přání. Prožitým zážitkem někomu zpříjemníme osudem poznamenaný život a alespoň na chvíli mu dáme zapomenout na problémy každodenního života,“ uzavřela Martina Koudelková. Mediálním partnerem Plňme přání je i naše redakce.

Autoři | Foto Martina Koudelková

Štítky projekt, Praha, Benešov, Ještěd, nadační fond

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nadační fond MA-MA Foundation splnil už dvanácté přání  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.