Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Interspar v Liberci končí, od středy se přejmenuje na Albert

Liberecký Interspar u bazénu končí. Od této středy si zákazníci musí zvykat na nové barvy obchodu. V souvislosti se spojením obchodních řetězců SPAR a Albert prošla prodejna v ulici Budyšínská velkou vizuální proměnou. Obchod se ve středu 28. ledna představí v moderním designu jako hypermarket Albert.

Zákazníci mohou od středy až do soboty 31. ledna ochutnat výrobky z oddělení masa, ovoce a zeleniny, pečiva a produkty vlastních značek Albert. Při nákupu nad 300 Kč navíc každý nakupující obdrží kuchařku Albert.

Novinkou bude uspořádání vybraných úseků prodejny. Velkou proměnou prošel také úsek ovoce a zeleniny, který nyní připomíná tržiště. Zákazníci zde najdou nejen produkty vypěstované lokálními českými farmáři, ale také exotické plody. Ovoce a zelenina budou v den otevření k dostání s 50% slevou, od následujícího dne pak zákazníci pořídí sortiment ovoce a zeleniny levněji o 30% a to až do 17. února.

O přejmenování všech Interpsarů jsme informovali v loňském březnu. Společnost Ahold před rokem oznámila, že kupuje síť prodejen Spar. Pět desítek obchodů rakouského řetězce postupně mění svého majitele. Čistý obrat Sparu v roce 2013 činil 12 miliard korun.

„Strategie naší společnosti je založena na tom, že v zemích, v nichž působíme, se nám daří získat udržitelnou pozici na trhu. Ukázalo se, že v České republice to bylo obtížné. Proto z České republiky odcházíme a budeme se koncentrovat na rostoucí trhy, jako je Itálie, Maďarsko, Slovinsko a Chorvatsko,“ popsal člen správní rady zodpovědný za zahraniční operace ve společnosti Spar Rudolf Staudinger.

V současné době Ahold v České republice provozuje 284 obchodů pod značkou Albert. Po akvizici obchodů Spar bude mít Ahold přes 330 obchodů po celém území České republiky. Stane se tak jedničkou v maloobchodním prodeji potravin v zemi.

Štítky Interspar, Albert Česká republika, obchod, Liberec, zelenina, Česko, ovoce, AHOLD, Rudolf Staudinger, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Interspar v Liberci končí, od středy se přejmenuje na Albert  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.