Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Singlterk plánuje na září další festival. Vstup je opět zdarma

Další Singltrek fest je na spadnutí. O víkendu 7. až 8. září můžete opět vyrazit do Nového Města pod Smrkem za zábavou. Rozlučka s létem proběhne v podobném duchu, jako před dvěma měsíci. Na singltreku vás čekají koncerty, testování kol AGang nebo prezentace vodních záchranářů a horské služby.

Program startuje v sobotu i neděli v deset hodin ráno. První den festivalu se díky koncertu protáhne do nočních hodin, neděli ukončí testování kol v šest večer. „Sobotní program po soumraku vyvrcholí koncerty, které se budou konat na pódiu přímo u Singltrek Centra. Stejně jako na celý víkendový program bude vstup na koncerty zdarma,“ zvou pořadatelé.

Víkendový relax můžete spojit s projížďkou na zapůjčených kolech AGang. Hodinová výpůjčka je navíc o víkendu zdarma. Na špičkové technice můžete vyrazit třeba na Rapický okruh nebo Jindřichovický hřeben.

Pozvání na akci přijali také záchranáři, kteří se návštěvníkům předvedou třeba při simulaci ošetření poraněných cyklistů po pádu.

„Nenechte si také ujít školu pumptreku. Je to skvělá příležitost, jak si během pár minut výrazně zlepšit své bajkové dovednosti, protáhnout si celé tělo, vyplavit endorfiny a pořádně se zasmát,“ dodávají pořadatelé na svém webu. Pumptrek je na programu v sobotu a v neděli vždy od 10:00 do 10:45 (pro dospělé) a od 14:00 do 14:45 (pro děti) a to rovněž zdarma.

Štítky nové město, singltrek, festival, koncert, Nové Město pod Smrkem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Singlterk plánuje na září další festival. Vstup je opět zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.