Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj zrušil pouliční výstavu. Má ji v obýváku?

Jeden jediný den zůstala na Masarykově ulici výstava o tamní aleji. A v noci ji nějaký dobrák odřezal a odnesl. A nebyl to vandal, všechno nasvědčuje tomu, že si ji neporušenou odnesl.

 

 

Výstavou chce město přiblížit, proč musí být alej na jedné z nekrásnějších ulic Liberce vykácena. V pondělí byla u zastávky tramvaje před muzeem pověšena mezi stromy a v úterý už byla pryč. To je rychlost. Že ji má někdo nejspíš doma není výmysl Drbny, tuto možnost nadhodilo samo město. „Po krádeži nezůstaly žádné stopy, ani třeba kousky ořezaných šňůr, vypadá to, že si někdo odnesl výstavku domů na památku. Zřejmě tedy nešlo o čin vandala, případně vandalů,“ postěžovala si mluvčí magistrátu Zuzana Minstrová.

No, zajímavý příběh. Výstavka o historii a současnosti aleje složená z různých obrázků a dokumentů se na stromy znovu vrátí. Tentokrát ale město nechce ponechat nic náhodě a instalaci posune výš do stromů, aby na ně nikdo nedosáhl. Tak snad to bude v té výšce ze země vidět.

Autoři

Štítky výstava, alej, strom, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj zrušil pouliční výstavu. Má ji v obýváku?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.