Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hudební oddělení knihovny se na tři týdny uzavře. Chystá lepší prostor i nový program

Příští pondělí 30. ledna se na tři týdny uzavře hudební oddělení liberecké krajské knihovny. Návštěvníky pak v novém přivítá 20. února. A co se změní? Nově se zrekonstruují prostory oddělení a lidé se mohou těšit i na vylepšený program včetně nových workshopů nebo půjčování společenských her.

Už teď ve všední dny dopoledne probíhají hudební pořady pro školy nebo workshopy muzikoterapie. V nově opraveném oddělení bude větší prostor na relaxaci a setkávání, knihovna chystá i další volnočasové aktivity. „V nově pojatém hudebním oddělení bude umístěno menší množství zvukových dokumentů. Ty nepůjčované se v poslední době přesouvaly do skladu, interiér bude tím pádem i jinak uspořádaný," vysvětluje vedoucí oboru služeb Dana Petrýdesová.

„Cílem je vytvořit příjemný prostor, který nebude sloužit pouze jako půjčovna dokumentů, ale nabídne celou řadu dalších aktivit. Jednou z nich bude půjčování společenských her, kterých jsme nakoupili devadesát kusů a budou si je moci půjčovat jak děti, tak i dospělí. Těšíme se na konání různých akcí a workshopů pro školy i veřejnost," doplnila Petrýdesová.

Vypůjčené dokumenty z Hudební knihovny mohou klienti knihovny vracet v ostatních odděleních a rezervované dokumenty lze vyzvedávat v Knihovně pro děti a mládež. „Čtenářům se omlouváme za vzniklé komplikace, ale věříme, že nové prostory ocení," dodala vedoucí oboru služeb.

Hudební oddělení se po rekonstrukci otevře v pondělí 20. února.

Autoři

Štítky knihovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudební oddělení knihovny se na tři týdny uzavře. Chystá lepší prostor i nový program  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.