Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nákup zdravě v Globusu uděláte hravě

PR článek

V hypermarketu Globus Liberec pro vás nově otevřeli zcela unikátní koncept Zdravý svět, který v sobě ukrývá jedinečnou nabídku zdravých, dietetických a alternativních produktů. Najdete v něm nejen širokou nabídku sortimentu, ale i přehledné uspořádání s jasným označením, abyste vždy rychle a pohodlně našli to, co potřebujete, na jednom místě.

Hypermarket Globus Liberec dlouhodobě předkládá svým zákazníkům jednu z nejširších nabídek alternativních potravin mezi řetězci. Jedná se o bio výrobky, bezlepkové potraviny, produkty se sníženým obsahem laktózy, bez sladidel či přidaného cukru, bez umělých barviv, konzervantů a palmového tuku, raw stravu, ale také produkty pro vegetariány či vegany, které zahrnuje pod označení Zdravý svět.

Pro snadnější orientaci v široké nabídce alternativních potravin v Globusu připravili speciální systém značení. Díky jasným a přehledným ikonám si svůj nákup alternativních potravin hravě poskládáte přesně tak, jak potřebujete. Na regálovém označení tak hned vidíte, jestli výrobek odpovídá vašim stravovacím požadavkům či dietetickým omezením. Nyní navíc tento sortiment najdete v takzvaném shop in shopu Zdravý svět, tedy na oddělené prodejní ploše v rámci hypermarketu. Naleznete zde nabídku více než 1 300 těchto potravin na jednom místě.

I když třeba nejsou tyto produkty součástí vaší kuchyně, určitě stojí za vyzkoušení. Zaujmou totiž nejen svojí chutí, ale i využitím, které mnohdy může být velmi inspirativní a může zpestřit váš běžný jídelníček.

Štítky Liberec, Globus, Géčko, obchod, zdraví, jídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nákup zdravě v Globusu uděláte hravě  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.