Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na dětském oddělení liberecké nemocnice se již nadělovaly dárky

Spousta nových hraček těší od dnešního dne dětské pacienty Krajské nemocnice Liberec. Ty pro ně nakoupili vojáci z liberecké 1. roty chemické ochrany za peníze, které vybrali v rámci dobrovolné sbírky už v průběhu měsíce října, a v pondělí 12. prosince dárky dětem sami předali.

Do sbírky přispěli všichni příslušníci roty. Od počátku bylo záměrem dárců pořídit za vybrané prostředky hračky účelně, proto poprosili dětské oddělení o konkrétní seznam, na základě kterého pak hračky pořizovali.

Malým pacientům hospitalizovaným na dětském oddělení tak nově ukrátí čas rozličné deskové hry, angličáky, vojenská tatra, Lego, panenky Barbie, puzzle, vojáčci, pastelky, hračky s motivem Krtečka a mnohé další v celkové hodnotě bezmála sedm tisíc korun.

„Za dárky jsme moc rádi, obzvlášť pokud jsme se mohli podílet na jejich výběru. Je to ta nejvhodnější forma obdarování, protože díky tomu můžeme doplnit či obnovit soubor hraček a her, o kterých víme, že bychom pro naše pacienty potřebovali. Takovou pomoc vždy uvítáme a dárcům děkujeme i za děti, které jsou z nich nadšené,“ říká za celé oddělení Petra Plašková, vrchní sestra dětského oddělení liberecké nemocnice.

Tisková zpráva

Štítky Krajská nemocnice Liberec, hračka, pacient, Lego, Barbie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na dětském oddělení liberecké nemocnice se již nadělovaly dárky  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.