Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pour féliciter! Vkročte do roku 2016 pravou nohou

Rok se s rokem sešel a od číslovky 2016 nás dělí už jen hodiny. Dnešní den je významný i pro mě, jelikož jsme přesně před dvěma a půl lety vstoupila do kyberprostoru. Počet návštěv už nepočítám ve stovkách ani tisících, ale v milionech a na Facebooku odebírá moje zprávy k dvanácti tisícům uživatelů. Odezvu, kterou od vás mám, bych ještě před dvěma lety nečekala a jsem za ni moc vděčná. Tak mě napadlo, že bych se taky malinko ohlédla za tím, co vás na Liberecké Drbně za posledních dvanáct měsíců zaujalo.

Na následujících řádcích jsem pro vás shrnula nejčtenější články letošního roku. Těm jako už tradičně vévodí krimi a bohužel i smutné zprávy. Suverénně nejvíce z vás, skoro 30 tisíc, si rozkliklo prosincový článek o tragické nehodě na okraji Liberce, při kterém vyhasl jeden lidský život.

Jen o něco málo méně čtenářů zaujal článek o únorové evakuaci nákupního centra Forum. Paniku vyvolal odložený kufřík, ve kterém pyrotechnik později našel pouze pár osobních věcí. Řada z vás přitom tipovala švestičky od Hujera, spodní prádlo nebo svačinu.

Pomyslné stupně vítězů nejčtenějších článků letošního roku uzavírá rovněž únorová výzva policie, ve které se pátralo po dvojici zlodějů. Povedená dvojice tehdy ukradla Ford Kuga na parkovišti v Bedřichově, k jejich smůle je ale zaznamenala kamera.

Společně s vámi jsme také byla u letošní cesty Slovanu pohárovou Evropou, ale také u cesty amerického konvoje napříč Českem. Před nedávnem zaujalo také tisíce čtenářů natáčení seriálu Poslední vízum v ulicích Liberce.

Článků s nečekaně velkou odezvou bych mohla jmenovat mnoho. To si ale odpustím a raději poděkuji vám, čtenářům. Nebýt vás, nevznikla by slušná řádka článků o událostech, na které jste upozornili. Jste mojí pravou rukou a nejlepšími informátory a já vám za to děkuji.

Všem Liberečanům, čtenářům pravidelným i příležitostným a vůbec všem, přeji úspěšný vstup do nového roku.

Autoři

Štítky Facebook, Drbna.cz, Liberec, Evropa, Česko, Ford Kuga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pour féliciter! Vkročte do roku 2016 pravou nohou  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.