Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Chcete se jet vykoupat? Nové turnovské koupaliště už zahájilo provoz

Venku to vypadá spíš na léto, a tak už turnovské koupaliště v Maškově zahradě zahájilo provoz. Otevřeno je o víkendu od 9 do 19 hodin ve všední den od 14. Koupaliště funguje druhou sezónu a provozovatelé se zaměřili především na vylepšení občerstvení v areálu.

Právě na to si loni stěžovalo nejvíc návštěvníků. „V areálu bylo rozšířeno zázemí občerstvení, které bylo v parných dnech loňského léta nedostačující. S prvními úpravami se myslelo také na návštěvníky bruslařské stezky, kteří si budou moci zakoupit občerstvení v okénku směřující ven z areálu,“ informovala Anna Šupíková z městského úřadu v Turnově.

Kromě koupaliště je v areálu také kurt na beach volejbal a hřiště na pétanque. „Pro aktivní odpočinek a sportovní vyžití je připraveno víceúčelové sportovní hřiště s umělou trávou, které je možné si pronajmou i samostatně,“ dodala Šupíková.

Hlavní sezóna na koupališti začne 23. června. V té době se také prodlouží otevírací doba, ve všední den bude otevřeno už v devět ráno a přibude i ranní a večerní plavání.

A jakou teplotu má voda? Aktuálně je to 20,5 °C.

Podívejte se, jak to aktuálně vypadá na koupališti

Autoři | Foto Maškova zahrada

Štítky koupaliště, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete se jet vykoupat? Nové turnovské koupaliště už zahájilo provoz  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.