Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Knihovna se na osm dní zavře. Čtenáři si mohou půjčovat jen e-knihy

Od pondělí se na osm dní zcela uzavře hlavní budova liberecké krajské knihovny. Pokud bez čtiva nevydržíte, můžete navštívit některou z poboček, nebo se vrhnout na četbu e-knih, které půjdou půjčovat jako normálně. Knihovna se pak znovu otevře ve středu 9. srpna.

„Klienti knihovny mohou v této době využít možnosti vypůjčit si námi nabízené eknihy nebo si pročítat elektronické databáze, kde najdou velké množství hudebních nahrávek, online verze světových i domácích deníků a časopisů a mnoho dalších textů,“ řekla mluvčí knihovny Michaela Valterová.

A jak je to s vracením knih? „Čtenáři je mohou dávat do biblioboxu, který je umístěn před hlavní budovou knihovny,“ vysvětlila mluvčí.

Pokud ale chcete mít v ruce papírovou knihu, otevřeny budou pobočky knihovny na Králově Háji, Kunratické, Ruprechticích a Vesci, a to v čase jejich letní otevírací doby.

Autoři | Foto

Štítky knihovna, Liberec, e-book, Ruprechtice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Knihovna se na osm dní zavře. Čtenáři si mohou půjčovat jen e-knihy  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.