Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Získejte práci v Německu. Kulturinsel Einsiedel nabízí dvě volná místa: vedoucí zážitkové gastronomie a kuchař

PR článek

Chcete zajímavou práci v netradičním prostředí? Máte jedinečnou příležitost! Zábavní volnočasový park Kulturinsel Einsiedel, nedaleko Görlitz, přiláká ročně stovky tisíc návštěvníků! Staňte se členem našeho kreativního týmu i Vy, proměňte práci v zábavu, navíc v unikátním prostředí a atmosféře a za zajímavé peníze.

Co nabízíme?

Samozřejmě v první řadě zajímavé finanční ohodnocení, ubytování hrazené zaměstnavatelem i příspěvky k německému zdravotnímu, sociálnímu a důchodovému pojištění i příspěvky na děti. Budete pracovat v jednom z nejatraktivnějších zábavních parků v regionu, můžete se plně realizovat, protože naše pracovní prostředí je opravdu kreativní a pestré.

Navíc budete pracovat skutečně v přátelském týmu, atmosféra je u nás opravdu příjemná a tak se tu budete cítit opravdu dobře! Kromě běžného provozu se navíc zúčastníte nejrůznějších akcí a festivalů a čekají na vás i další výhody formou vstupenek, slev a podobně.

A co od Vás očekáváme

Měli byste mít zkušenosti v oblasti gastronomie, chuť experimentovat a být kreativní. Pokud vás zaujala pozice vedoucího, pak očekáváme, že máte již zkušenosti i s managementem a plánováním v oblasti gastronomie, schopnost komunikace se zákazníky a také talent prodávat.

Velmi úzce budete spolupracovat i s vedením společnosti. Pro obě pozice je také podmínkou zájem účastnit se našich specifických akcí a festivalů, například podzimního svátku FOLKLORUM. A co ještě? Samozřejmě znalost němčiny.

Více o Kulturinselu se můžete dozvědět zde.

Zaujala vás některá z pozic? Pište na sarah@kulturinsel.de, nástup je možný ihned.

Štítky Kulturinsel Einsiedel, Německo, práce, Görlitz, Zhořelec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Získejte práci v Německu. Kulturinsel Einsiedel nabízí dvě volná místa: vedoucí zážitkové gastronomie a kuchař  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.