Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Město prodá věci ze ztrát a nálezů, pro které si nikdo nepřišel

Dva stany, sekačka na trávu, ale i struhadlo z Ikey. Ztráty a nálezy v Liberci jsou plné originálních, zapomenutých předmětů. Město ale po nějaké době může tyto věci prodat, což také udělá. Zbaví se jich najednou a získá je ten, kdo takzvanou obálkovou metodou nabídne nejvíc.

Půjde o věci, které město nashromáždilo v roce 2014. „Nalezené věci budou nabídnuty jakou soubor k prodeji. Prodej se uskuteční formou takzvané obálkové metody, kdy kupující bude vybrán dle jediného kritéria tj. nejvyšší nabídnutá cena za celý soubor věcí,“ říká mluvčí magistrátu Jana Kodymová.

Zájemci si věci budou moci 27. června od tří do pěti prohlédnout v zasedací místnosti číslo 11 liberecké radnice. Obálku s nabídnutou cenou je nutné na místě odevzdat nejpozději do 17 hodin stejného dne.

O den později pak bude vybrán nový majitel věcí. „Komise pro posouzení využitelnosti věcí provede vyhodnocení nabídek, následně bude kupující s nejvyšší nabídkou informován o uzavření smlouvy o prodeji věcí,“ dodala mluvčí.

Výběr z věcí, které nabízí město k prodeji

kšiltovka Adidas, batoh turistický, LCD monitor do auta, batoh Adidas, 2x dámské hodinky, cyklistická přilba, osuška vzor moře, rohožka, keramická zvonkohra, 2x stan, struhadlo Ikea, volant s pedály Genius (k PC, herní konzole), sekačka benzínová zn. Hecht bez koše, 3x hůl pro seniory

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky radnice, Liberec, magistrát, ztráty a nálezy, IKEA, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město prodá věci ze ztrát a nálezů, pro které si nikdo nepřišel  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.