Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tipy na víkend: Krása bižuterie, rockové melodie a den slonů

Počasí se konečně trochu umoudřilo a ochladilo se, tak proč nevyrazit na nějakou akci za zábavou. Tento víkend se ponese především ve znamení kultury. Jablonec ožije Křehkou krásou, Cvikov rozezní rockový festival a liberecká ZOO oslaví Mezinárodní den slonů.

Na náměstí Edvarda Beneše v Liberci vyrostlo v rámci Letního filmového promítání už ve čtvrtek letní kino. Promítat se nicméně bude až do zítra, takže spoustu filmů ještě stihnete. Projekt organizuje Půjčovna strojů společnosti Zeppelin CZ. Začíná se v devět večer a vstup je zcela zdarma.

Liberecká ZOO se v sobotu přidá k oslavám Mezinárodního dne slonů. Odborníci vás během komentovaných prohlídek seznámí nejen se životem „našich“ libereckých slonic Rání a Balu, ale především těch v divoké přírodě.

Pekelné doly v Lindavě, část města Cvikov, rozezní v sobotu a v neděli rockový festival Out of Hell Rock Celebration 2018. Na dvou stagích vystoupí spousta kapel, například Anthology, Welicoruss, Steel Engraved a tak dále. Speciálním hostem budou dívky z charitativního projektu Suicide Angels. Koupí jejich merche podpoříte malého Tomáška, který trpí centrálním hypoventilačním syndromem.

Opět tradičně v Jablonci nad Nisou probíhá výstava Křehká krása, kterou již posedmé pořádá Svaz výrobců skla a bižuterie. Až do neděle se návštěvníci můžou těšit z módních přehlídek, kulturních vystoupení, budou si moci prohlédnout výrobky v prodejních stáncích sklářských a bižuterních firem, škol, nebo si například vyrobit něco svého v tvůrčích dílnách.

Autoři | Foto ZOO LIberec

Štítky Jablonec nad Nisou, Cvikov, krása, zoologická zahrada, festival, Edvard Beneš, bižuterie, kultura, Zeppelin CZ, Liberec, Balu, Lindava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tipy na víkend: Krása bižuterie, rockové melodie a den slonů  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.