Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tipy na víkend: Osvobození, rodinné akce i férová snídaně

Stihnout všechny zajímavé akce o prodlouženém svátečním víkendu asi nepůjde. Je toho tolik, že vybrat si bude velmi těžké. Drbna se alespoň pokusila o výběr toho nejzajímavějšího. I když je toho tolik, víkendu vládne sedmdesáté výročí konce druhé světové války.

Šeříky kvetou, je jasné, že je tu výročí osvobození. Je kulaté, sedmdesáté, takže vzpomínání bude velkolepé. Vyvrcholí seskokem parašutistů na Benešák, ale navštívit můžete i koncert nebo výstavu v muzeu.

Máte rodinu? V neděli se vydejte do Vesce na akci S rodinou do Vesce. Lety vrtulníkem, jízda na koni, ukázky zásahů a mnoho dalšího. Navíc až k areálu pojede bezplatná MHD linka.

Vyhládlo vám? Férovou snídaní nejen zaženete hlad, ale navíc pomůžete dobré věci. Fair trade je způsob obchodu, jehož cílem je přímá a účinná podpora znevýhodněných pěstitelů, řemeslníků i zaměstnanců z rozvojových zemí Afriky, Asie a Latinské Ameriky. Akce se kromě Liberce koná třeba i ve Frýdlantu.

Pokud by se náhodou zkazilo počasí, což je klidně možné, lákavě zní tentokrát i návštěva výstav. OC Delta představí architekta Hubáčka, Nisa zase letectví a Géčko Vlastu Buriana.

A je toho moře dalšího: jízdy historickou tramvají, odemykání Kristýny, Den řemesel v Kryštofáku a další a další. Mnoho akcí najdete například na webu visitliberec.eu.

Autoři

Štítky snídaně, druhá světová válka, Vesce, Vlasta Burian, výstava, Afrika, Asie, Latinská Amerika, G.cz, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tipy na víkend: Osvobození, rodinné akce i férová snídaně  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.