Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Ještědská odysea má nový domov – areál pivovaru Konrád

Šest pódií s nejrůznějšími hudebními žánry, skateové a longboardové závody, workshopy, promítání i fireshow, taková bude další Ještědská odysea, která se uskuteční v sobotu. Po dvou ročnících ve Vesci se znovu stěhuje, tentokrát do areálu pivovaru Konrád ve Vratislavicích.

Velký a členitý areál přišel pořadatelům vhod. Na akci totiž bude celkem šest pódií, rozdělených podle žánrů. Zajít tak můžete na kytary, elektroniku i do chill zóny, díky rozmístění by se jednotlivé stage neměly rušit. Mezi vystupujícími tentokrát budou například Tengri, Zpoza rýmu, Calvera nebo Crowns and Thieves.

Pátý ročník festivalu doplňuje i další program. Všechno začnou tradiční skate a long boardové závody, podívat se můžete na filmy, na místě budou i stánky se šperky vlastní výroby, dámy si budou moci nechat vytvořit retro účes, probíhat budou i workshopy a po setmění se můžete těšit na fireshow.

Dostatek by měl být i barů a stánků s občerstvením, a to jak veganským, tak klasickým.

Po letech, kdy bylo vstupné zdarma nebo symbolické, se za celodenní festival tentokrát platí 100 korun. Areál pivovaru se otevře už ve dvanáct hodin.

Autoři

Štítky pivovar, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, domov, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještědská odysea má nový domov – areál pivovaru Konrád  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.