Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Padající míče u Krajského úřadu Libereckého kraje vstupenkou na Světovou ligu!

Netradiční volejbalovou kampaň, podobně jako v loňském roce, připravil Český volejbalový svaz v rámci domácích utkání Světové ligy. Fanoušci volejbalu tak mají jedinečnou možnost, jak získat vstupenky na zápasy české reprezentace zcela zdarma.


Příznivci ze severu Čech mohou lístky získat tím, že se už tuto středu zapojí do akce, která bude probíhat u liberecké dominanty - budovy Krajského úřadu Libereckého kraje. V průběhu pondělí zde organizátoři akce zavěsí síť s míči, které o dva dny později, úderem dvanácté hodiny, vypadnou ven. Ten, kdo míč chytí a přinese s sebou do haly, může jít na oba zápasy v Home Credit Areně úplně zdarma.

„Jsme rádi, že nakonec Liberecký kraj schválil toto pojetí zajímavé volejbalové kampaně a máme tak jeho podporu. Svou účast přislíbil i hejtman Martin Půta. V Českých Budějovicích se akce vydařila a budu rád, když se liberečtí obyvatelé, ale nejenom oni, zapojí do akce a překonají počet odbití z Českých Budějovic,“ říká zástupce marketingové agentury Českého volejbalového svazu pro Světovou ligu Libor Matoušek.

V rámci středečního dne bude rovněž probíhat volejbalový happening, během kterého se bude moci veřejnost zapojit do odbíjení s dobrovolníky. Ten, kdo udělá sto odbití, získá vstupenku na jeden zápas mezi Českou republikou a Jižní Koreou. „Každý rok se snažíme připravit kromě standardních forem komunikace i nějaký netradiční způsob propagace českého volejbalu. Na akci se těším a jsem sám zvědavý, jak dopadne,“ doplňuje místopředseda Českého volejbalového svazu Robert Urbánek.

Napsal: Lukáš Dvořák

Štítky vstupenka, volejbal, Liberecký kraj, Český volejbalový svaz, Česko, VK Jihostroj České Budějovice, Martin Půta, krajský úřad, Lukáš Dvořák, Jižní Korea

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Padající míče u Krajského úřadu Libereckého kraje vstupenkou na Světovou ligu!  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.