Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Obchodní zóna v Růžodole má jednotný název, Centrum nákupů sever

Géčko, Severka, Decathlon, Bauhaus a tak dále. Vyjmenování nákupních center a obchodů v Růžodole by dalo na několik řádků. Jejich provozovatelé se po osmi letech dohodli na jednotném názvu pro pojmenování celé nákupní zóny. Ta nově ponese název Centrum nákupů sever.

„Díky různým obchodním názvům, různým grafikám přizpůsobených logům a korporátním barvám se v záplavě inzerce ztrácelo to hlavní, co naše obchodní domy nabízí, a to zcela komplexní širokou nabídku zboží a služeb, která je svým rozsahem nejkomplexnější v Liberci a širokém okolí,“ řekla obchodní manažerka Géčka v tiskové zprávě.

Společně se vznikem nových webových stránek www.centrumsever.cz, kde je možné najít nabídku všech firem působících v zóně, dojde i k provázání marketingových aktivit.

Propojení obchodní zóny a centra města zůstává stejné. Z terminálu MHD bude novou grafikou polepený autobus jezdit třikrát za hodinu na trase z Fügnerovy ulice přímo až ke Globusu.

Štítky Růžodol, Bauhaus, Decathlon, Liberec, G.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchodní zóna v Růžodole má jednotný název, Centrum nákupů sever  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.