Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sychrov zažije tříhodinový koncert Fleretu a Pozdního sběru

Vyrazit dnes na Sychrov se vyplatí. Společný koncert na předposlední červencový den chystají kapely Fleret a Pozdní sběr. Za cenu jedné vstupenky, která v předprodeji stojí 240 korun, si můžete užít dva samostatné koncert během jediného večera.

„Samotný program bude trvat zhruba tři hodiny,“ doplnila manažerka turné Marcela Koníčková. S nákupem vstupenek není dobré otálet. Jelikož koncert proběhne v prostorách zámku, je kapacita omezen na zhruba 200 osob.

Vizovická kapela Fleret patří ke stálicím na české hudební scéně. Za více jak třicet let své existence odchovala tři generace fanoušků a na svém kontě má přes deset studiových alb, z nichž několik dosáhlo zlaté i platinové prodejnosti. Poslední album představila před měsícem. Díky svému jasně rozpoznatelnému zvuku, který není třeba nikam řadit a nikterak škatulkovat, a díky přímočarým osobitým textům, převážně z pera pánů Myslivečka a Mrlíka, Fleret jasně odkazuje na pevné valašské kořeny.

Rocková kytarová muzika s bluesovými základy, tak trošku zavánějící jižanskými vlivy, stejně jako vlivy ryze místními – to je kapela Pozdní sběr. Texty jsou významnou součástí produkce a skupině na nich opravdu záleží. Například jméno kytaristy Michala Vašíčka si řada fanoušků spojí s jeho působením u Vlasty Redla nebo v kapelách Každý den jinak a Čechomor.

Koncert začíná ve čtvrtek 30. července v 19:00. Vstupenky můžete získat hned třemi způsoby. Nakoupit si je můžete na e-vstupence za 240 korun, o šedesát korun dráž na místě a nebo zadarmo v naší soutěži.

SOUTĚŽ UKONČENA - po dvou vstupenkách vyhrávají: 
Miroslav Hedrich
Mirka Markóvá
Jana Stöhrová
Vladimíra Procházková
Markéta Skočovská

Štítky koncert, Sychrov, Fleret, hudební skupina, Vlasta Redl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sychrov zažije tříhodinový koncert Fleretu a Pozdního sběru  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.