Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nemáte plány na víkend? Vyrazte na filmový festival!

Turnov se znovu chystá na jednu z největších filmových akcí léta. V letním kině proběhne Filmový víkend ČSFD.cz. Je to už čtvrtý ročník filmového maratonu, který trvá celé dvě noci od setmění do svítání. Pořadatelem festivalu je Kulturní centrum Turnov ve spolupráci s ČSFD.cz.

Akce se letos koná od pátku 7.8. do neděle 9.8. v letním kině v Turnově. Přijít můžete už v 19 hodin. Promítání oba dny začne kolem půl desáté v noci. Filmové noci jsou tématicky rozdělené. V pátek se můžete těšit na Kingsman: Tajná služba, Jurský svět a Špión. V sobotu se téma změní na bláznivé komedie jako Šílený Max: Zběsilá cesta, Vincentův svět a Méďa 2.

Za celý filmový maraton, to znamená jeden víkend a šest filmů, zaplatíte 300 Kč. Pokud byste chtěli dorazit jen na jednu noc, vyjde Vás to na 200 Kč. Ubytování je možné ve stanovém městečku u Dlaskova statku. Cena z osobu a noc je 60 Kč plus 15 Kč poplatek městu. V kempu si v sobotu i neděli můžete za 60 Kč dopřát i snídani.

Pro návštěvníky je přes den připraven i doprovodný program. Můžete se projít po Českém ráji a omrknout lokality, kde se natáčely různé filmy a seriály. Jestli jste akčnější povahy, určitě Vás zaujme výlet na koloběžkách a šplhání v lanovém centru.

Abyste mohli využít stanové městečko a vyrazit na doprovodné výlety, musíte být zaregistrovaní na Filmový víkend ČSFD.cz. Pro vstup do letního kina registrace není potřebná.

Podrobnější informace si můžete přečíst na www.kcturnov.cz.

Napsala Lucie Ilková

Štítky Turnov, letní kino, Kingsman: Tajná služba, Jurský svět, Šílený Max: Zběsilá cesta, Dlaskův statek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemáte plány na víkend? Vyrazte na filmový festival!  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.