Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tipy na víkend: Otevřou se památky, hasiči zavzpomínají na 11. září

Nadcházející víkend se nese především ve znamení otevření památek, které běžně dostupné nejsou. Ale i jinak bude spousta možností, jak se zabavit. Memoriál Záchranářů z Manhattanu a skvělé výkony hasičů, čištění harcovské přehrady nebo dětský den ve Vesci i s velkolepou tankovou bitvou.

Po celou sobotu bude v rámci akce Dny evropského dědictví zpřístupněna celá řada zajímavých památek v Liberci – Zámek, Výšina, kostely, je toho mnoho a více o akci najdete tady.

Pokud jste fanoušci vojenské techniky, rozhodně si nenechte ujít sobotu ve Vesci, kde proběhne velkolepá rekonstrukce tankové bitvy. Bude to stát za to a více se dozvíte tady.

Pokud jste fanoušci sportovních výkonů, neměla by vám uniknout akce Ještědman. Závodníci se utkají v náročném běhu na Ještěd. A rozbíhá se také hokejová extraliga. Tygři v neděli navíc doma hostí mistra z Litvínova.

Tradiční akce se koná před krajským úřadem. Memoriál Záchranářů z Manhattanu je věnován obětem z řad hasičů při neštěstí v New Yorku 11. září 2001. Hasiči z širokého okolí se utkají v běhu na krajský úřad i s překonáváním řady překážek.

Není vám lhostejné vaše okolí a rádi chodíte na přehradu? Pak se můžete zapojit do jejího úklidu. Více o akci najdete tady.

Autoři

Štítky Manhattan, Dny evropského dědictví, Extraliga ledního hokeje, Teroristické útoky 11. září 2001, Liberec, New York, Ještěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tipy na víkend: Otevřou se památky, hasiči zavzpomínají na 11. září  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.