Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Potřebujete se zbavit odpadu? Město přistaví dvanáct kontejnerů

Chystáte se na podzimní úklid? Pokud bydlíte v Liberci, tak vám i letos magistrát přistaví velkoobjemové kontejnery, do kterých můžete vesele naházet vše, co vám doma překáží. Od září do listopadu letošního roku naleznete kontejnery na objemný odpad v různých částech města (rozpis níže).

Nastudujte si seznam, kdy bude kontejner právě u vás, většinou je zaplnění otázka pár minut. Přesná hodina není známá, kontejnery budou umísťovány vždy odpoledne.

Kontejnery jsou určeny na odpad, který se nevejde od běžných popelnic. Můžete jej tedy využít třeba při úklidu půdy nebo sklepních prostor. Pozor! Neslouží však pro likvidaci odpadů podnikatelů a také pro likvidaci nebezpečného odpadu.

TERMÍNY ROZMÍSTĚNÍ KONTEJNERŮ

V případě, že se potřebujete zbavit právě nebezpečného odpadu, můžete ho celoročně odevzdat ve sběrném dvoře odpadů .A.S.A. Liberec v průmyslové zóně „JIH“ ulici Ampérova nebo v mobilní sběrně.

Štítky kontejner, odpad, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potřebujete se zbavit odpadu? Město přistaví dvanáct kontejnerů  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.