Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Další M.K. Show je za dveřmi. Tentokrát se těšte na Kateřinu Janečkovou a Petra Vydru

Už osmnáctý díl M.K. Show přivede na pódium herečku Kateřinu Janečkovou a komika Petra Vydru. V tomto díle show Martina Krause bude netradičně kolovat výtěžek k občanskému sdružení Šance zvířatům. Show začíná, jak je už zvykem, v 19:30 tento čtvrtek ve vratislavických „desítkách.“ Vstupné je 150 korun.

Kateřina Janečková se poprvé objevila na televizní obrazovce, když jí bylo 11 let, a to v seriálu "Když se slunci nedaří". Do diváckého podvědomí ale vstoupila spíše rolí Marie v povídce Štědrý večer, která je součástí filmu "Kytice". V roce 2003 si zahrála ve dvoudílném filmu "Kobova garáž", o rok později hrála Petru v seriálu "Rodinná pouta". V roce 2005 hrála v pohádce "Restaurace U prince" princeznu Rózu a v seriálu "Náves". V roce 2007 si zahrála v dramatu "Všichni do jednoho", v krátkometrážním filmu "Miluješ mě?" a v seriálu "Proč bychom se netopili".

Kateřinu můžete též vidět v divadle - je členkou Divadla na Zábradlí, kde hraje v inscenacích "Tango" a "Jakub a jeho pán".  Díky seriálu Ošklivka Katka, který vysílá TV Prima, si získala velkou popularitu.

Dalším účinkujícím je Petr Vydra, klubový komik, herec, moderátor a publicista vystupuje v pořadu Na stojáka i v jeho různých modifikacích (Na Ležáka, Stand up show, Komici s.r.o., Gogol Na Stojáka aneb Ženitba).

Štítky Kateřina Janečková, Petr Vydra, Martin Kraus, film, Štědrý den, Rodinná pouta, herec, Divadlo Na zábradlí, Proč bychom se netopili, TV Prima, Ošklivka Katka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další M.K. Show je za dveřmi. Tentokrát se těšte na Kateřinu Janečkovou a Petra Vydru  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.