Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Proběhněte se ve stříbrných stopách Lukáše Bauera

Speciální běžecký kros Ve stříbrných stopách Lukáše Bauera proběhne 10. října ve veseckém sportovním areálu. Pokud se rádi proběhnete, přihlaste se a zazávoďte si s vlastním startovním číslem, zúčastnit se může celá rodina. Výtěžek ze startovného navíc půjde mladým Libereckým lyžařům.

„Tratě se nachází v běžeckém areálu ve Vesci, kde se v roce 2009 konalo Mistrovství světa v klasickém lyžování a kde patron závodu Lukáš Bauer získal stříbrnou medaili na patnácti kilometrové trati. A právě na těchto okruzích se bude v sobotu závodit,“ řekl Drbně pořadatel závodu Tomáš Valoušek.

Podle něj se závod koná na podporu běžeckého lyžování mládeže v Liberci, přesně na tento účel poputuje také startovné, které se při závodě vybere.

Závodí se v kategoriích od těch nejmenších, kteří poběží 200 metrů, až po dorostenecké a dospělé, elitní kategorie poběží celkem deset kilometrů. Start první kategorie je v 9:30, hlavní závod pak odstartuje v 11:30.

Vyhlášení proběhne o hodinu později a ve 13 hodin je připraven koncert libereckých Exil 51. V areálu se také můžete těšit na bazar sportovního vybavení a oblečení.

Veškeré informace o blížícím se závodě najdete na webu stribrnastopa.cz.

Autoři

Štítky Lukáš Bauer, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proběhněte se ve stříbrných stopách Lukáše Bauera  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.