Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Říjnová M.K. Show láká na Honzu Musila a Jiřího Langmajera

Vratislavické kulturní centrum přivítá zítra večer hosty další M.K. Show. Těmi tentokrát jsou moderátor Honza Musil a herec Jiří Langmajer. Show začíná tento čtvrtek tradičně v 19:30. Výtěžek z akce bude i tentokrát putovat k občanskému sdružení Šance zvířatům. Vstupné na místě je 150 korun.

Honza Musil začínal roku 1994 jako moderátor kabelové televize v Havířově a Ostravě. V letech 1996–1999 byl moderátorem televize Nova ve Snídani s Novou, talk-show Áčko a soutěžním pořadu Kolotoč. Poté uváděl talk-show Sauna a Miláčci na TV Prima (do roku 2003) a pořad Mazlíčci na Top TV (2005–2007). Od září 2009 se vrátil k moderování na Nově v pořadu Dům snů a poté Rady ptáka Loskutáka. Od června 2010 uvádí v České televizi Dobré ráno s Jedničkou.  V nedávné době spolupracoval s TV Barrandov na projektu „Na plac!“, který dává šanci amatérským hercům. V současnosti natáčí pro východočeskou TV V1 další díly pořadu Mazlíčci, který je určen milovníkům zvířat.

Lukáš Langmajer je bratrem Jiřího Langmajera. Mají podobný hlas, mimiku obličeje, stejná gesta a ke všemu i provokující pohled, ale přesto je z bratrů Langmajerových slavnější Jiří. Lukáš se zapsal veřejnosti do povědomí před několika lety, kdy se začal natáčet celovečerní film debutujícího režiséra Tomáše Bařiny Bobule a mladý ‚Langoš‘ v něm společně s Kryštofem Hádkem ztvárňují ústřední dvojici sympatických podvodníčků. Lukáš Langmajer hraje od svých třinácti let.

Foto MK Show

Štítky Jiří Langmajer, Honza Musil, Lukáš Langmajer, TV Nova, kulturní dům, Kolotoč, Snídaně s Novou, TV Prima, Česká televize, Ostrava, Kryštof Hádek, Tomáš Bařina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Říjnová M.K. Show láká na Honzu Musila a Jiřího Langmajera  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.