Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Liberecká zoo si pro malé návštěvníky opět připravila strašidelné prohlídky

Už počtvrté si liberecká zoologická zahrada připravila tradiční akci s názvem Strašidelná zoo. Velký zájem z minulých let si vyžádal konání letošního ročníku ve dvou po sobě jdoucích dnech. Stane se tak ve čtvrtek 29. října a v pátek 30. října. Strašidelné prohlídky budou vždy začínat v 17:30 a končit ve 20:00.

„Jedná se o dva večery, kdy se mohou do naší zoo děti a rodiče vydat výjimečně s lampiónem. V zoo je pak pro ně připraven program, který budou obstarávat skupinky strašidel na několika stanovištích,“ řekl mluvčí zoologické zahrady Jan Kubánek.

Vstupenky na oba večery je možno zakoupit i v předprodeji na hlavní pokladně zoo v Lidových sadech. Vstupné na akci je totožné s aktuálním vstupným do zoo, tedy 60 Kč za dítě 3-15 let a 90 Kč za dospělou osobu.

Areál zahrady budou navíc tajemně zkrášlovat svítící vydlabané dýně, hořící louče a další světýlka. V rámci každého večera proběhne i malá výtvarná dílnička s podzimní tématikou a v jednom z pavilonů bude možné fotografovat své děti na třímetrovém obřím plyšovém bílém tygrovi.

Na závěr každého večera vystoupí ve své show ohnivé ženy souboru Wild Fire. Novinkou pro letošek bude i prodej lampiónů přímo na akci v zoo - v prostoru za hlavní pokladnou a opékání buřtů se strašidly na zahradě Lidových sadů, které bude na akci navazovat po jejím ukončení v zoo.

Návštěvníkům, kteří přispějí k podzimní výzdobě zoo a donesou na pokladnu do středečních čtyř odpoledne vydlabanou a zdobenou dýni, dá zoo odměnou jednu dětskou vstupenku.

Foto ZOO Liberec

Štítky zoologická zahrada, zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká zoo si pro malé návštěvníky opět připravila strašidelné prohlídky  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.