Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Krásné může být cokoliv. Teď můžete zvolit i Miss kompost

Soutěže krásy jsou v současnosti dost oblíbené – svou Miss má Česká republika, aerobic, jednotlivé kraje vysoké školy. Je toho zkrátka hodně. Jedna poněkud zvláštní, ale přitom tradiční právě startuje, do devátého ročníku Miss kompost se mohou přihlásit i lidé z Liberecka.

„Soutěž je zaměřena pro všechny, kteří mají na své zahrádce kompost, ke kterému se poutá nějaký příběh nebo zážitek a kompost je něčím zajímavý,“ láka k přihlášení liberecký magistrát. A takový kompost má jistě každý.

Takže pokud i vy máte takový, proč to nezkusit. Přihlásit se můžete na webu  www.misskompost.cz. V rámci libereckého regionálního kola můžete navíc vyhrát zahradní nářadí za pět tisíc a vítězové se automaticky posunou do celorepublikového finále.

Soutěž má za cíl ukázat zbytečné vyhazování bioodpadu do směsných poplenic, když si v rohu na zahrádce může každý bez velké práce zařídit kompost. Tím se pak dají krásně hnojit třeba kytky a nemusíte kupovat drahé substráty.

Přihlásit do soutěže se můžete do 30. listopadu.

Autoři | Foto Misskompost.cz

Štítky kompost, Česko, Liberecký kraj, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krásné může být cokoliv. Teď můžete zvolit i Miss kompost  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.