Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Máte v plánu epilaci? Zjistěte, co vás čeká, když zkusíte tu permanentní!

PR článek

Přestože jsou mezi námi stále ještě zarytí podporovatelé klasických žiletek, v poslední době se začínáme přiklánět k časově i esteticky výhodnějšímu způsobu zbavování se chloupků. Řeč je o laserové epilaci, kterou nabízí salón Jany Krausové v Liberci.

Jde o permanentní způsob epilace, během níž kosmetička nechá zmizet stovky nežádoucích chloupků. Laser E-light SK6 využívá kombinaci intenzivního pulzního světla s bipolární radiofrekvencí. V praxi to znamená, že pigment chloupku absorbuje teplo a převede ho až do kořínku. Ten se po chvíli spálí a znovu už nevyroste.

„Nejčastěji si klienti objednávají epilaci nohou nebo třeba zad. Tabu v dnešní době nejsou už ani epilace intimních partií,“ říká kosmetička a provozovatelka laseru Jana Krausová.

Během prvního ošetření dojde k odstranění až 30% chloupků. Laser hravě odstraní ty, které jsou zrovna v růstu. Ostatní sice odpadnou během ošetření, ale znovu dorostou, a proto je k dosažení perfektního výsledku dobré návštěvu opakovat ještě 7x, a to v rozmezí zhruba 5 týdnů.

Ošetření laserem zajistí dokonalé hladkou pokožku, a co je podstatné, vše je bez bolesti! Jediné, co ucítíte, je jemné ťukání. Hlavice laseru se navíc během celé akce stará o okolní kůži, a tak nedochází k jejímu podráždění.

Laser, který můžete využít v salónu Jany Krausové, je expertem v oblasti péči o krásu. Mimo trvalé epilace pomáhá v boji s akné, umí redukovat viditelné jizvy, zvládá lifting nebo třeba zesvětlit odstín zubů už během pár návštěv. A pokud bojujete s kily po Vánocích, může vás zajímat kryolipolýza. Tato zeštíhlující metoda využívá schopnost laseru zmrazovat podkožní tukové buňky, díky čemuž je možné pozorovat vizuální redukci tělesného objemu. Návštěva salónu může být i skvělým darem, který můžete potěšit známé. Dalším bonusem je cena, která u jedné návštěvy začíná na pár stokorunách.

„Ošetření laserem je v dnešní době finančně dostupné skoro každému,“ dodala Jana Krausová. Ta se kromě práce v kosmetickém salonu zabývá také uměleckým líčením. Mimo jiné spolupracuje také s významnými libereckými fotografy Miroslavem Chmelou alias Matyášem Gálem, Radkem Drbohlavem, Karlem Kašákem a Antonínem Svobodou.

Pro více informací či pro objednání můžete volat na 722 244 945

Štítky Jana Krausová, laser, Liberec, návštěva, Antonín Svoboda, Miroslav Chmela, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Máte v plánu epilaci? Zjistěte, co vás čeká, když zkusíte tu permanentní!  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.