Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jak psát tvořivě a s lehkostí

Chtěli byste začít psát a nevíte jak na to? Rádi píšete a chtěli byste se v psaní zdokonalit? Nemůžete najít ta správná slova, a tak raději psaní odkládáte? Chcete mít svůj blog a nemáte odvahu vyjít ze sebe a své myšlenky zveřejnit? Potřebujete psát propagační a reklamní texty tak, aby zaujaly čtenáře a přinesly očekávaný efekt?

Pokud vás tato témata zajímají, pak právě pro vás je připraven na 26.10. podvečerní workshop Jak psát tvořivě a s lehkostí, který připravila koučka, lektorka, bývalá novinářka a tisková mluvčí Lenka Markovičová.  A Co se můžete během tří hodin dozvědět a naučit? „Během semináře se například dozvíte, jak sestavit nadpis nebo titulek tak, aby čtenáře zaujal, jak psát texty, reportáže, blog, publicistiku, zprávy, propagační a reklamní texty a rozdíl mezi internetovým a tištěným textem,“ říká o semináři Lenka Markovičová.

Určitě zajímavým tématem je také jak a kde hledat inspiraci ke psaní, pokud se nemůžete dostat přes prvních pár začátečních vět. „Během workshopu budu s vámi sdílet i své letité zkušenosti z praxe redaktorky a šéfredaktorky denního zpravodajství. Budeme prakticky pracovat s různými druhy textů včetně titulků,“ upřesňuje lektorka.

Podrobnosti o semináři a registraci na něj najdete na webových stránkách www.lenkamarkovicova.cz v odkazu Akce a Semináře.

Tisková zpráva

Štítky blog

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak psát tvořivě a s lehkostí  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.