Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Gastrotour startuje za tři týdny

 
pondělí, 15. července 2013, 14:29

Liberecká Gastrotour poodhalila svůj letošní program. Vychutnat si budete moci nejen dobré jídlo a pití, ale také doprovodný program. Připravena je i show, jejíž hlavní hvězdou jsou Monkey Business. Své umění předvede například Petr Stupka nebo Ivan Vodochodský.

Vstupné na akci je 70 korun dospělý + 30 korun základní sada Gastrotůrek. Budou k zakoupení v pokladnách, kde ke vstupence obdržíte ID pásku s označením festivalu a pouze na základě této pásky budete moci ochutnávat degustační menu a kupovat další Gastorůrky, za které vám restaurace a všichni ostataní smění dobroty, které přichystají. Děti mají vstup zdarma a dostanou od pořadatele jako dárek hračku.

Čtěte také: Milovníci jídla, těšte se! Do Liberce míří Gastrotour

sobota 3.srpna

celým dnem bude provázet Petr Rychlý
11:00  Slavnostní zahájení se zástupcem statutárního města Liberec
11:15 Ivan Vodochodský - cooking show
13:30 Petr Stupka - cooking show
15:50 šéfkuchař restaurace Black Horse - představení Irských specialit
17:00 SEVEN - koncert kapely
18:15 Petr Stupka - cooking show
20:20 koncert - after party
22:00 konec programu

neděle 4. sprna

celým dnem bude provázet Petr Rychlý
11:00 Petr Stupka cooking show
13:00 Monkey Business - koncert
14:15 cooking show a představení výroby masných výrobků a domácích těstovin včetně ukázek
16:00 Bára Zemanová  - Koncert
17:10 Vyhlášení vítězů o nejlepší festivalové menu a předání hodnotných cen
18:00 konec programu

Vizitka autora

 

Michael Daněk

šéfredaktor projektu Drbna
kontakt: sefredaktor@drbna.cz

Liberecká Drbna je v pořadí třetím z regionálních zpravodajských webů projektu Drbna.cz

 
 


 

Kam dál?

Panna Cotta. Exotický brouk? Ne! Velká dobrota

neděle, 14. července 2013, 09:41

K létu určitě patří lehkost a svěžest. Proto si doma připravte jemný smetanový dezert - lahodnou panna cottu. Potěšíte nejenom...

Do hospody na pivo a na umění

sobota, 13. července 2013, 15:04

Poskytnout prostor mladým umělcům a obohatit tak Libereckou výstavní činnost, která mladé a ne zcela známé umělce přehlíží. To je...

Deštivý víkend? Vyrazte se podívat na expozici motýlů

pátek, 12. července 2013, 10:50

Počasí nám zatím moc nepřeje, přesto ale nechceme o víkendu zůstávat doma. Co takhle vyrazit do Motýlího domu pár kilometrů za...

 

Komentáře

 
 

O čem píše Drbna.cz

Pravidla pro chov psů se pravděpodobně znovu zpřísní

Pravidla pro chov psů se pravděpodobně znovu zpřísní. Lidé zřejmě budou muset veterinární správě hlásit chovy tří a více fen. Nyní tato povinnost platí pro chov pěti a více fen. Štěňata bude třeba očipovat. Zpřísnění dnes Sněmovna schválila v novele veterinárního zákona, kterou nyní projedná Senát. Opatření směřují proti takzvaným množírnám, v nichž jsou za nevhodných podmínek chováni psi jen kvůli zisku z prodeje štěňat.

Veterináři mají Tomana o kontrolách jatek informovat do týdne

Ministr zemědělství Miroslav Toman (ČSSD) čeká do týdne sdělení ředitele Státní veterinární správy (SVS) Zbyňka Semeráda o výsledcích kontrol a přijatých opatřeních kvůli videu, kde je vidět kopání do zvířat na jatkách ve Všeticích. Novinářům to řekl dnes ve Sněmovně. Chování zachycené na záběrech odsoudil a zopakoval, že stát chystá kontrolu všech jatek v Česku. Na případ jako první upozornila Drbna.

Elektronický náramek zatím hlídal 304 lidí, především muže

Elektronické náramky hlídaly do konce letošního září 304 odsouzených či stíhaných lidí, z toho 261 mužů. Ve většině případů je museli nosit domácí vězni, sloužily rovněž jako nahrazení vazby a několikrát také při podmíněném propuštění z vězení. Stanovené podmínky dohledu závažně porušilo zhruba deset procent monitorovaných. Novinářům to dnes řekly ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) a šéfka Probační a mediační služby Andrea Matoušková.