Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nové menu, nový provozovatel. Restaurace na přehradě Fojtka se připravuje na letní sezonu

Nekuřácká restaurace Na Přehradě u nádrže Fojtka dostává nový šmrnc. Nová provozovatelka, která vsadila hlavně na čerstvé suroviny a domácí kuchyni, převzala restauraci začátkem letošního roku. Pozitivní odezva zákazníků na sebe nenechala příliš dlouho čekat. Restaurace je téměř každý večer plně obsazena.

V nabídce najdete spousty regionálních a vlastnoručně vyrobených jídel (klobásy od vlastního řezníka, domácí paštika, homemade burgery..). Provozovatelka myslí i na vegetariány, kteří si můžou dát carpaccio z pečené červené řepy, saláty nebo třeba slané koláče.

„Po dohodě je možné v restauraci uskutečnit různé společenské akce a oslavy. Restaurace má kapacitu 38 míst včetně terasy. Na objednávku je možné připravit speciální menu,“ říká provozovatelka Michaela Tajmrová.

V restauraci se točí Svijanská piva, Máz 11° světlý ležák, Fanda 11°  řezaný nefiltrovaný ležák a prémiové pivo Svijany „450“ 11°  světlý ležák.

Restaurace stojí od roku 2013 na místě původního dřevěného altánu. Ten na pravém břehu přehrady stál už od roku 1929. Oblíbené zátiší vydrželo do osmdesátých let. Nový altán s výhledem na přehradu můžete každý den mimo pondělí.

Štítky restaurace, přehrada, Fojtka, léto, řepa červená, salát, paštika, carpaccio, koláč, pivo, Svijany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové menu, nový provozovatel. Restaurace na přehradě Fojtka se připravuje na letní sezonu  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.