Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ani blázen, ani podvodník. Muž z videa se zapnutými majáky byl opravdu policista

Tohle by podle videa, o kterém jsme dnes informovali, nikdo nečekal. Muž, který se zapnutými majáky zastavil řidiče a požadoval po něm pokutu, byl opravdu policista. Proč tedy ale z místa ujížděl? A jaké byly okolnosti celé situace?

Tyto otázky si nyní pokládají i policisté z Policejního prezidia České republiky. Během dnešního dne totiž odhalili, kdo byl oním tajemným mužem, kterého snad každý považoval za podvodníka. „Během šetření jsme zjistili, že řidičem vozu, který měl zapnuté modré majáky a zastavil jiného řidiče, je policista,“ uvedl tiskový mluvčí policie Josef Bocán.

Podle Bocána je tento policista zařazen ve struktuře Ředitelství služby cizinecké policie. Když k incidentu došlo, měl právě pracovní volno. „S policistou bylo již zahájeno kázeňské řízení,“ informoval Bocán. Zatím prý není jasné, jak bude celý případ vyřešen.

Policisté nyní čekají na vyjadření řidiče, tedy autora videa. „Na základě vyhodnocení všech skutečností se služební funkcionář rozhodne o dalším postupu,“ dodal mluvčí. Zároveň policisté uvítají jakákoliv další svědectví související s tímto chováním. Že tento zastavený řidič nebyl jediný, kdo se s tímto policistou setkal, dokládají i komentáře na sociálních sítích. Případné informace k případu mohou lidé sdělit na telefonním čísle 974 836 051.

Psali jsme: VIDEO: Policisté jdou po falešném kolegovi, ten se pokoušel vybírat pokuty

Foto Jiří Kopřiva

Štítky krimi, policie, maják, Mělnicko, kázeňské řízení, Policejní prezidium České republiky, Česko, Cizinecká policie

Ani blázen, ani podvodník. Muž z videa se zapnutými majáky byl opravdu policista  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.