Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Při převozu do krematoria vypadla pohřebákům rakev, ti si toho ani nevšimli

Na rakev ležící na silnici nedaleko města Jelenia Góra upozornili polskou polici řidiči, kteří v pondělí jeli po zdejší silnici. Zprávu přinesla polská televize TVN24, v Česku o incidentu informoval portál Novinky.cz.

To si takhle jedete po silnici a najednou rakev i s nebožtíkem. Není divu, že záležitost způsobila pěkné pozdvižení. „Řidiči jedoucí po trase mezi městy Jeleni Gora a Lwówek Śląski informovali o tom, že na silnici leží rakev. Vyslaná hlídka na místě potvrdila, že se uvnitř nachází nebožtík,“ sdělil pro TVN24 policejní mluvčí Mateusz Królak.

Jak uvedla polská televize, celý případ nyní šetří policie. Ta mimo jiné zjišťuje, zda tímto činem nedošlo k znevážení ostatků. Mezitím se na policii obrátili i z pohřebního ústavu. Když tam totiž pohřebáci dojeli, všimli si, že vlastně nic nevezou. Na vině byly s největší pravděpodobností špatně zavřené dveře. Veškeré okolnosti případu šetří policie.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Polsko, krimi, rakev, nebožtík, krematorium, silnice, Česko, Jelenia Góra, policie, TVN24

Při převozu do krematoria vypadla pohřebákům rakev, ti si toho ani nevšimli  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.