Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do českých měst opět míří Kinematovlak. Nejblíže ho můžete navštívit v Bolce

Dnes vyráží na několikadenní túru už pošesté Kinematovlak. Speciální vlak, ve kterém se promítají dětské pohádky, navštíví na 12 nádražních stanic, kde ho mohou navštívit malí i velcí.

Stejně jako v minulosti je Kinematovlak součástí Zlín Film Festivalu. Na severu Čech ho můžete nejblíže spatřit v Mladé Boleslavi, kam dorazí ve středu 22. května. Vedle Bolky navštíví například Znojmo, Kutnou Horu, Přerov nebo Olomouc.

Zítra vláček vyrazí z Mikulova a jeho cílovou stanicí je samozřejmě Zlín. V každém městě mohou vlak navštívit děti s rodinou i celé mateřské školky nebo první stupně základních škol. Organizátoři slibují, že se děti můžou těšit na mnoho známých pohádek a především večerníčků.

Vedle promítání nabízí vlak i zajímavý doprovodný program. V Historickém vagonu se děti dozví něco nového o železnici i českých městech a nechybí ani herna s názvem Vláček Hráček.

Autoři | Foto zlinfest.cz

Štítky kultura, Kinematovlak, promítání, Zlín, Česko, Olomouc, Kutná Hora, Mladá Boleslav, Znojmo, Přerov, Mikulov, pohádka

Do českých měst opět míří Kinematovlak. Nejblíže ho můžete navštívit v Bolce  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.