Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Karl: Neřešíme jednu sezonu, ale budoucnost celého klubu

Vyjádření majitele Preciosy a Slovanu Liberec Ludvíka Karla v médiích? Velká vzácnost. Díky setkání s primátorem Batthyánym poodkryl, jak to vypadá se Slovanem. Fanoušci by nejspíš raději rovnou slyšeli konkrétní jméno nového partnera, i tak jde ale o potvrzení toho, o čem se již dlouho mluví.

Roky se hovoří o budoucnosti Slovanu. Karl se k fotbalu nevyjadřuje, fanouškům Slovanu tak nezbývá než spekulovat a spekulovat. Pravdou ale je, že Slovan shání významného partnera, který by se na provozu klubu podílel.

„Nesháníme jen sponzora, který by do klubu jednorázově vložil několik milionů korun, ale stabilního partnera, u kterého bude jistota, že bude Slovan podporovat pravidelně. Neřešíme totiž jednu sezonu, ale celou budoucnost klubu. V současné době jednáme s několika silnými hráči v Čechách i za hranicemi,“ řekl Ludvík Karl.

Jak může přispět město? Liberec je vlastníkem stadionu. „Mluvili jsme i o tom, zda si dokáži představit, že by se jméno strategického partnera objevilo v názvu stadionu, který je v majetku města. V tom žádnou překážku nevidím,“ uvedl primátor Tibor Batthyány.

Kromě fotbalu se ale řešily i další věci. Například využití roky opuštěného areálu Preciosy v liberecké Františkovské ulici. „Probírali jsme možné náměty, co s tímto areálem v centru města do budoucna,“ řekl primátor.

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, Ludvík Karl, primátor, Preciosa, Česko, Tibor Batthyány, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karl: Neřešíme jednu sezonu, ale budoucnost celého klubu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.