Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Liberec ještě žije opanoval fotbalový turnaj v areálu Golfcentra

Ani sobotní průtrž mračen nezhatila studentskou akci Just Craic, která se konala v areálu libereckého Golfcentra. Na deštěm promočeném trávníku se střetlo několik týmů ve street fotbale. Absolutním vítězem se stal manšaft Liberec ještě žije, za který nastoupil například zastupitel Roman Šotola nebo fotbalista Pavel Bína.

„Přestože počasí pořadatelům příliš nepřálo, odehrál se turnaj v super atmosféře. Už to, že akci moderoval Jakub Děkan a hudební doprovod obstaral Kenny Rough, hovoří za vše,“shrnul za vítězný tým Roman Šotola a dodal: „O vítězství jsme museli zabojovat, protože většina hráčů se nám rozprchla za povinnostmi ve velkém fotbale.“

Hráči vítězného Liberec ještě žije si mezi sebe rozdělili prémii deset tisíc korun, kterou pořadatelé připravili pro nejlepší tým. „To se nakonec ukázalo být danajským darem. Výhru jsme převážně investovali do oslavy vítězství na večerní after party a musím říct, že neděle byla poměrně krutá,“ doplnil s úsměvem Šotola. Stříbro vybojoval tým Studenti a bronz si odnesl tým Surikat.

Turnaj si nakonec pochvalovali i další účastníci, které neodradilo ani deštivé počasí. „Počasí bylo příšerné, celý den propršelo a místo hřiště byl v průběhu dne bahenní ring. Ale týmy v sobě ukázali bojovné srdce, nevzdali to a bojovali. Někteří za námi chodili, že je to super a že si skluzy v bahně užívají, takže všechno zlé pro něco dobré,“ řekla za pořadatele Pavlína Tomisová.

Nakonec se akce kvůli počasí přesunula do Golf baru, kde s časovým zpožděním proběhla přehlídka, vystoupení taneční skupiny Takt i Diamonds. „Poté přišli na řadu předskokani skupiny Atmo Music, kterými byl například Chris, Sebastian nebo Anita Chekan,“ pokračovala Tomisová. Zlatým hřebem večera byl koncert spojen s křestem desky Andělé X Démoni.

Štítky Liberec, Jakub Děkan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberec ještě žije opanoval fotbalový turnaj v areálu Golfcentra  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.