Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Výstava Dům a bydlení, loutková pohádka i kynologická soutěž

Víkend se opět pomalu blíží, a proto tu jsme s kulturními tipy. Určitě si z naší nabídky vyberete, ať už bude hezky nebo ošklivo.

Již dnes můžete navštívit čtrnáctý ročník výstavy Dům a bydlení Liberec, která potrvá až do neděle. Můžete si zde prohlédnout nábytek, bytové doplňky, rodinné domy na klíč i zabezpečovací zařízení. Výstava se nachází v Home Credit Areně a denně je přístupná od 9 do 17 hodin.

Nudit se o tomto víkendu nebudete, pokud zamíříte do iQLandie. Ta totiž nabízí hned několik zábavných programů. V sobotu od 16:30 si můžete užít například komentovaný pořad Všichni jsme hvězdy. Po celý víkend se můžete v rámci zdejší projekce vypravit ke hvězdám v Planetáriu nebo od 12 hodin pokořit Vesmírné horizonty.

Příznivci kynologie by si jistě neměli nechat ujít sobotní soutěž O granitový pohár, která proběhne na cvičišti v Pavlovicích. Tato událost se úspěšně koná již po páté.

Sbíráte rádi pohledy nebo vzpomínáte na doby, kdy ještě nebyly e-maily? Pak můžete zítra zavítat do Muzea papírové krásy, kde naleznete desítky pohlednic a přání.

Pokud byste chtěli svým nejmenším členům domácnosti dopřát krásnou pohádku, zavítejte v sobotu do Domu dětí a mládeže větrník, kde pro ně bude připraveno loutkové představení O zakleté labuti v podání Loutkového divadla Spojáček.

Foto NPÚ ČB

Štítky kulturní přehled, tipy, víkend, kultura, dům, pohádka, bydlení, soutěž, Liberec, Home Credit Arena, Pavlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Výstava Dům a bydlení, loutková pohádka i kynologická soutěž  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.