Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Nasajte vánoční atmosféru na adventních koncertech nebo baletním představení

Kam za vánoční atmosférou? Tento víkend můžete zamířit na krásné představení Vánoční koleda, na některý z adventních koncertů nebo si vyrobit barefoot boty.

Připomenout si podstatu Vánoc můžete formou klasické Dickensovy Vánoční koledy tentokrát v baletním provedení. Představení můžete zhlédnout zítra od 19 hodin v Šaldově divadle ale pozor, zbývá jen pár volných míst.

Do Šaldova divadla vás pozvu ještě jednou, a to v neděli od 17 a od 20 hodin. Koná se zde totiž vánoční koncert báječného Big'O'Bandu Marka Ottla.

Po celý víkend můžete využít jedinečné příležitosti vyrobit si v designovém obchodě Hrst kotníkové barefoot boty. Workshopem vás bude provázet lektorka Karolína Částková. Rezervovat místo si můžete na e-mailu karolina.castkova@seznam.cz nebo na mobilu 776 829 323.

V rámci zapálení druhé adventní svíce na radničním věnci proběhne v obřadní síni liberecké radnice v neděli od 13:30 koncert seniorského pěveckého sboru Matylda a Tylda.

Na prosinec si Botanická zahrada v Liberci připravila akci pro všechny seniory. Lidé nad 65 let mají vstup po celý měsíc zdarma. Speciálně na Štědrý den pak bude do zahrady volný vstup úplně všichni.

Za hudbou můžete zamířit i do kostela sv. Antonína Velikého, kde 9. prosince od 16 hodin vystoupí v rámci adventního koncertu Luděk Vele, kterého na varhany doprovodí Bohuslav Ledl. Adventní koncert si připravil i kostel sv. Vojtěcha v Ostašově. V neděli zde od 17 hodin vystoupí Gospel Generation.

Foto Divadlo F.X. Šaldy

Štítky kulturní přehled, kultura, divadlo, advent, koncert, tipy na víkend, představení, Divadlo F. X. Šaldy, Vánoce, Antonín Veliký, Štědrý den, Luděk Vele, Liberec

TIPY NA VÍKEND: Nasajte vánoční atmosféru na adventních koncertech nebo baletním představení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.