Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Festival revivalových skupin, vánoční workshop i výstava betlémů

Vánoce se kvapem blíží. Občas je ale potřeba vypnout. Odreagovat se, odpočinout si a užít si nějakou příjemnou akci.

Jednou z hlavních akcí nadcházejícího víkendu je bezesporu Fest Revival v Home Credit Areně. Užijte si ty nejlepší revivalové kapely, které předvědou nejlepší hity Kiss, ACDC nebo například Nirvany.

Od dnešního dne můžete navštívit ve vratislavické Kapli Vzkříšení výstavu betlémů. Tuto příležitost nepromeškejte. Výstava zde bude jen do čtvrtka. Přístupná je denně od 14 do 17 hodin vyjma pondělí.

Příjemné vánoční posezení a zpěv si můžete užít s českou šansoniérkou Brigitou Černou, která v neděli od 15 hodin 

Na jedinečný koncert Andrey Tögel Kalivodové a Moravského klavírního tria můžete zavítat v neděli od 16 hodin do Kostela sv. Antonína Velikého. 

Tento víkend nabízí i další koncerty, například v Kostele sv. Bonifáce, kde v neděli od 18 hodin vystoupí Gospel Generation nebo v Kostele sv. Vojtěcha, kde si můžete poslechnout od 17 hodin Flastr.

Designový obchod Hrst nabízí další zajímavý vánoční workshop. Vyrobit si zde můžete například dřevěnou ozdobu na stromek, nebo originální papír na balení dárků. Akce probíhá po celý víkend od 10 do 16 hodin.

Foto Milan Binder

Štítky kulturní přehled, kultura, tipy na víkend, akce, kostel, Vánoce, Nirvana, AC/DC, Andrea Tögel Kalivodová, Antonín Veliký, Home Credit Arena, Kaple Vzkříšení (Vratislavice), výstava

TIPY NA VÍKEND: Festival revivalových skupin, vánoční workshop i výstava betlémů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.