Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Adventní koncerty, chuť Mexika a pohádky

Kam vyrazit poslední dva dny před Vánocemi? Pokud už máte napečeno, uklizeno, ale nechce se vám sedět u pohádek, můžete se vydat třeba na nějaký koncert.

Pokud už máte vánočních koled, písniček a všeho tak akorát dost, zavítejte v neděli do Bunkru, kde se od 20hodin koná Mexickej předvánoční večírek s Tres Udos.

Naopak milovníci vánočních příběhů si nenechají ujít předtavení Vánoční koleda o Ebenezeru Vydřigroši v divadle F.X. Šaldy v sobotu od 17 hodin.

Pro děti je připraveno poslední letošní pohádkové představení Loutkového divadla Spojáček. Zítra bude na programu pohádka Tři úkoly pro čerta. Představení začíná v 10 a v 15 hodin v Domě dětí a mládeže Větrník.

Nudit se zítra nebudete nudit ani v liberecké IQLandii. Připraven je speciální 3D workshop na téma vánoční stromeček a nebude chybět ani oblíbená science show s Van de Graaffovým generátorem, promítání filmu Astronaut nebo Cesta časem v planetáriu. 

Kostel sv. Bonifáce si na zítřejší večer připravil varhanní koncert známého českého varhaníka Jana Hory. Poslechnout si jedinečné tóny varhan můžete od 18 hodin.

Za vánočními koledami můžete v neděli zavítat do Kostela sv. Vojtěcha v Ostašově, kde od 17 hodin vystoupí Folklórní soubor Šafrán.

Foto Jan Luxík

Štítky kulturní přehled, tipy na víkend, advent, akce, koncert, pohádka, Mexiko, Vánoce, vánoční koledy, Jan Hora

TIPY NA VÍKEND: Adventní koncerty, chuť Mexika a pohádky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.