Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Koncert na Valdštejně, v divadle i na náměstí

Ani tento víkend nebude o akce nouze. Pokud jste lyžaři duší i srdcem, nesmíte chybět na Bedřichovském Night Light Marathonu. Odpočinout si a užít si příjemnou hudbu můžete na některém z koncertů.

Pokud jste si neužili koncerty před Vánoci nebo chcete podpořit dobrou věc, můžete dnes od 17 hodin zamířit na Malé náměstí, kde se koná Tříkrálový benefiční koncert pořádaný Římskokatolickou farností. Na akci vystoupí Orchestr žáků ZUŠ Jabloňová, Komorní chrámový sbor Arcikůrovci a sólisté DFXŠ Liberec. Výtěžek koncertu bude věnován Oblastní charitě Liberec.

Další Tříkrálový koncert v pohádkovém prostředí nabídne hrad Valdštejn, kde zítra od 14 hodin vystoupí Hradecké komorní tucteto. V rámci koncertu bude možné zavítat do jinak nepřístupné místnosti s expozicí Aehrenthalské Vánoce.

O koncerty opravdu nebude nouze. Další sobotní událostí je totiž Novoroční koncert Severáčku, který je zároveň koncertní premiérou muzikálu Vánoční hvězda v Divadle F. X. Šaldy v Liberci od 18 hodin.

Stovky běžkařů s čelovkami se vydají do jizerskohorských lesů v rámci Bedřichovského Night Light Marathonu. První závodníci vyrazí na trasu 30 a 17,5 kilometrů už dnes večer. Zatímco dnes pojedou běžkaři volnou technikou, zítra je čeká klasika. V sobotu se navíc ke dvěma zmíněným trasám přidá i třetí o délce 10 kilometrů a nebude chybět ani dětský závod, který odstartuje už v půl páté. Registrovat se můžete i na místě. 

Foto Archiv TPCR

Štítky kulturní přehled, tipy na víkend, kultura, akce, koncert, Hrad Valdštejn, divadlo, Liberec, Vánoce, Divadlo F. X. Šaldy, Malé náměstí

TIPY NA VÍKEND: Koncert na Valdštejně, v divadle i na náměstí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.