Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tipy na víkend: Workshop Tiffany, pohádky i Zvířátkový ples

Pořádná lyžovačka, sáňkování nebo stavění sněhuláka je v tomhle počasí téměř povinností. Možná ale rádi zamíříte i za kulturou.

Kino Varšava zve dnes od 18 hodin na vernisáž netradičních obrazů, urbex fotografií i prostorových instalací od autora, který si říká Saon. O hudební doprovod se postará DJ Kletis.

Pokud se už nemůžete dočkat, až na plese protancujete střevíce, zamiřte v sobotu večer do designového obchodu Hrst. Od 20 hodin zde startuje legendární Zvířátkový ples. Dress code je tedy více než jasný.

Pokud se vám vždycky líbila mozaiková technika Tiffany, kterou vznikají ozdoby na okno, dekorace i krásné šperky, nenechte si s dětmi ujít zítřejší šestihodinový workshop Tiffany v Domě dětí a mládeže Větrník. Čeká vás řezání i broušení skla a mnoho dalšího. Na akci se můžete registrovat na e-mailu vendy.koskova@ddmliberec.cz.

V Knihkupectví a antikvariátu Fryč si můžete v rámci nedělních pohádek užít příběh O ošklivém káčátku v podání divadla Kaká. Představení začíná v 16 hodin.

Zítra bude živo i na Ještědu, kde se koná Světový den sněhu. Pro děti od 2 do 10 let je v maxilandu připraven bohatý program v podobě lyžování, bobování, slalomu i soutěže o nejlepšího sněhuláka. Nebude navíc chybět ani vědomostní kvíz. Akce je navíc zdarma.

 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kulturní přehled, tipy na víkend, akce, kultura, ples, pohádka, Kino Varšava, Saona, sněhulák

Tipy na víkend: Workshop Tiffany, pohádky i Zvířátkový ples  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.