Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Mýdlový princ, Maškarní ples i zdobení skla

Nemáte ještě plány na dnešek a zítřek. Zde se můžete inspirovat a vyrazit na ples, workshop nebo muzikál.

Clarion Grandhotel Zlatý Lev již zahájil plesovou sezónu. Na dnešní večer připravil speciální Maškarní ples, kde je každý v masce vítán.

Dům dětí a mládeže Větrník si na sobotní den opět připravil pro děti i rodiče zajímavý workshop. Tentokrát na téma Zdobení skla reliéfními tubami. Mnoha tečkami pak na skle vzniká krásný obrazec. Kurz je tříhodinový. Pokud ale dáváte přednost drátkům, můžete se zde na kurzu Drátování vyrobit ozdobu i praktickou drobnost do domácnosti, třeba v podobě věšáku na klíče.

Home Credit Arena dnes v 19 hodin uvede muzikál se slavnými hity Václava Neckáře Mýdlový princ. Pokud si chcete připomenout známé písně, nesmíte zde chybět.

Již tradiční nedělní pohádka v Knihkupectví a antikvariátu Fryč bude tentokrát O velikém čaroději v podání Toy Machine. Představené začíná v 16 hodin.

A pokud dostanete v neděli chuť na trochu umění, zavítejte od 15 do Oblastní galerie Lázně, kde bude probíhat Komentovaná prohlídka výstavy Para. Keramika. Grafika s Olgou Staníkovou.

Foto mydlovyprinc.cz

Štítky kulturní přehled, tipy na víkend, kultura, akce, sklo, Maškarní ples, Václav Neckář, Zlatý lev, Home Credit, muzikál

TIPY NA VÍKEND: Mýdlový princ, Maškarní ples i zdobení skla  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.