Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Gurmánský zážitek ve Vratislavicích nebo třeba Tatrhy

Tento víkend se děje spousta zajímavých akcí nejen v Liberci, ale i v okolí. Třeba oblíbené Tatrhy se tentokrát konají v Zásadě. Konkrétně v neděli u kaple sv. Prokopa. Ale akcí je mnohem víc, stačí si vybrat.

Domov Harcov si na tuto sobotu připravil Harcovský slunovrat. V rámci této akce od 14 hodin vystoupí divadlo Rolnička, duo Šimkovi a nebo břišní tanečnice Alymirka. Pro děti budou připraveny tvořivé dílničky a nebude chybět ani bazárek.

V KultiVARu tento víkend vystoupí Zbyněk Šedivý. Od 14 do 20 hodin bude probíhat workshop a následně beseda v rámci cyklu Živá tvorba, živé řemeslo. Se Zbyňkem Šedivým se podíváte do světa fytoterapie a aromaterapie.

Zapařit si na country songy můžete v klubu Warehouse, kde v sobotu od 19 vystoupí skupina Nonstop Liberec, která hraje českou ale i americkou country, folk, blues ale i rock and roll.

V libereckých Ruprechticích se bude v neděli od 10 závodit. Proběhne zde totiž už 4. závod série dětského MTB CUPu Libereckého kraje. Zázemí závodu bude na louce vedle kostela U Obrázku, tak můžete přijít fandit.

Motyčkova klika na sobotu připravuje Rozloučení se školou, akci určenou zejména dětem, které se už nemohou dočkat konce školního roku. Budou připraveny divadelní představení, zábavné disciplíny i netradiční občerstvení.

A pokud máte rádi jídlo, zamiřte o víkendu do parku Nové Vratislavice, kde bude probíhat Food Park 2019. Můžete zde ochutnat celou řadu různých mas z grilů nebo i výborné pití.

Nuda nebude ani ve Skiareálu Ještěd, kde se budou konat tradiční závody automobilů do vrchu Hostr Prix 2019. Navíc se jedná o Mistrovství ČR. Závod začíná od 13 hodin, tak se přijďte mrknout.

Foto Denisa Albaniová

Štítky kulturní přehled, akce, víkend, Liberec, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, kaple, Živá tvorba, Česko, divadlo

TIPY NA VÍKEND: Gurmánský zážitek ve Vratislavicích nebo třeba Tatrhy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.