Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Show Tomáše Vítka oslaví jubileum v libereckém Golf baru

Plánujete vyrazit v sobotu za kulturou? Liberecká Drbna pro vás má tip, který stojí za to. Do libereckého Golf baru na Masaryčce míří Show Tomáše Vítka. Na co se mohou návštěvníci těšit? To jsme se zeptali samotných moderátorů Vítězslava Zacha a Tomáše Knota. Show startuje v sobotu v 19:00.

Do Liberce míří v Praze známá a neotřelá Show Tomáše Vítka. Kdo je ten Tomáš Vítek?
Vítězslav: Díky za označení známá, to se dobře poslouchá. Je pravda, že v Praze už celkem známá je, brzy to bude rok co pod touto značkou fungujeme, ale do Liberce jdeme poprvé až teď, tak uvidíme, jaké budou reakce tam. Třeba zůstane známá jen v Praze. (smích)

Tomáš: Každopádně je potřeba vysvětlit, že jsme dva. Já jsem Tomáš, tohle je Vítek a společně tvoříme novou, snad zajímavou talkshow. Známe se dlouhý roky a jsme nejlepší kamarádi. Aspoň z mýho pohledu (smích).

Jak dlouho moderujete a jak vznikl nápad na novou talkshow?
Vítězslav: Jako moderátoři jsme sami sebe nazvali právě někdy před rokem, kdy jsme se u piva domluvili, že konečně šlápneme do oblasti, která nás vždycky zajímala a ve které jsme měli ambice, pro které jsme do té doby neudělali ani ň.

Tomáš: Já jsem tehdy fungoval jako obchodník v jedné společnosti, kde jsem si na schůzce lidsky sedl s jedním klientem, který mě pozval na svůj večerní standup. Tam se mi nechtělo samotnýmu, tak jsem vzal Víťu, kterýmu jsem se vzápětí musel omlouvat, protože (při vší úctě) to bylo hrozný představení. Tam jsme si řekli, že když může někdo vystupovat s tímhle a lidi na něj platí vstupný, tak to zvládneme taky.

ON-LINE: Předprodej vstupenek na show

Proč jste se rozhodli dělat formát talkshow netradičně ve dvou?
Vítězslav: Nápad přišel právě na zmíněný společný akci a přišlo nám to originální. Nechtěli jsme dělat show, která bude vypadat jako Kraus nebo Šíp, i když jsou naší inspirací. Od začátku jsme měli chuť rozjet něco, co v Česku chybí a co třeba Amerika zná historicky už desítky let.

Tomáš: Hlavně koho by bavilo na celý show pracovat samotnýmu? Navíc jsme uplně rozdílní, což se paradoxně doplňuje. Z legrace říkáme, že já jsem pán s dobrou otázkou a Víťa muž s občasným vtipem. Já totiž nikoho nerozesměju a Víťa se zas hostů nedokáže zeptat na nic kloudnýho. (smích)

Čeká Vás jubilejní desáté vydání Vašeho pořadu. Co jste si na tento večer připravili speciálního a proč pořádáte show poprvé mimo Prahu, zrovna v Liberci?
Vítězslav: Chystáme show hostit zatím v největším prostoru, s velikým podiem a speciálními soutěžemi pro diváky. Od jakživa si zakládáme na tom, aby se diváci bavili celý večer a nepřišli si poslechnout jen dva rozhovory. Těšit se proto můžete už odpoledne na turnaj v minigolfu, gril, živou kapelu či afterparty s DJ. Smozřejmě chystáme soutěže pro diváky a oblíbené speciální rubriky pro hosty.

Tomáš: Přesně tak. V Liberci show pořádáme syymbolicky. Je to desátý díl, oba navíc slavíme narozky a protože jsme původně z města pod Ještědem a máme tam spoustu kamarádů, známých a rodiny, dávalo to smysl víc než kdykoliv jindy.

Kde si diváci můžou koupit lístky?
Vítězslav: Lístky jsou online na odkazu, který visí na našem Facebooku Show Tomáše Vítka, tak se mimochodem přijdete jako fanoušci.

Tomáš: Nutno říct, že pár jich zbyde i na místě, ale máme omezenou kapacitu. Golf bar, kde to vše pořádáme, není nafukovací.

Podle čeho jste vybírali hosty pro tento, pro Vás, důležitý večer?
Vítězslav: Chtěli jsme lokální tváře, které každý zná, ale málokdo o nich ví víc než řeči typu “jedna paní povídala”.

Tomáš: Vybrali jsme známého pekaře a cukráře Jiřího Bláhu, kterého lidi spojují i s obnovením obchoďáku na fugnerce. Zároveň nedávno vstoupil do politiky, kde se vyprofiloval poměrně kontroverně, takže od rozhovoru čekáme nejenom legraci a zajímavosti z byznysu, ale i spád, díky takhle ožehavému tématu, které spoustu lidí nadzvedává ze židle. Druhým hostem bude náš konkurent, moderátor liberecké talkshow Martin Kraus.

Vítězslav: Do třetice všeho dobrýho se snažíme zuby nehty do Liberce dostat i Leoše Mareše, který vyhrál v anketě fanoušků a v které jsme slíbili, že uděláme všechno pro jeho účast v našem rozhovoru. Všechny naše snahy pečlivě natáčíme, podívejte na facebook nebo youtube, na název #ChcemeTeLeosi. Uvidíme jak to dopadne, buď kývne a nebo na nás pošle žalobu za neustálý otravování.

Tomáš: Přesně, každopádně bychom si ho moc přáli. Je to odjakživa naše inspirace, jak se to má dělat.

Kde Vás kromě každoměsíčního natáčení můžeme také vidět?
Vítězslav: Kdyby se někomu stýskalo, tak každý z našich dílů najde v sestříhané podobě na youtube kanále naší Show Tomáše Vítka.

Tomáš: Zároveň pravidelně moderujeme akce v česku i na slovensku. Ať už to jsou venkovní závody, nebo plesy.

Máte z Vaší moderátorské kariéry nějakou kuriozní či vtipnou historku?
Vítězslav: Pro mě je vtipný každý výstup před publikem už z toho důvodu, že jako psrávný moderátor si absolutně nepamatuju názvy a jména. Téměř pokaždý tak vznikne vtipnej paskvil, kterýmu se ale bohužel, logicky, smějeme jen my dva.

Tomáš: Já rád vzpomínám na otevření jednoho obchodního domu, kam se sjelo vedení z několika zemí a které jsme se rozhodli překvapit uvítáním ve francouzštině, italštině a angličtině. Na to, že neumíme ani jeden z těch jazyků, to mělo velký ohlas. Jestli pozitivní, to už si necháme asi raději pro sebe. (smích.)

Foto Show Tomáše Vítka

Štítky Show Tomáše Vítka, Golf bar, Tomáš Vítek, Liberec, Praha, talk show, rozhovor, kultura, Martin Kraus, Facebook, Česko, Leoš Mareš, Jiří Bláha, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Show Tomáše Vítka oslaví jubileum v libereckém Golf baru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.