Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Heidi Janků mě nazvala lidským bahnem, říká producent a moderátor One Man Show Kazma

Je mu jednatřicet let, jmenuje se Kamil a zná ho snad celá republika. Že nevíte, o kom je řeč? Znát ho budete spíš pod pseudonymem Kazma. Pod tímhle uměleckým jménem už osm let připravuje nejsledovanější internetovou show v tuzemsku - One Man Show, která nabírá miliony shlédnutí. A právě Kazma byl v listopadu hostem Talk show Martina Krause v pražském Divadle Na Prádle.

Kamile, ty jsi z Kroměříže. Víš, že odtamtud je i Rytmus?

Však já jsem ho vymyslel.

Dneska jsi dorazil se svou přítelkyní. Jsi žárlivý?

Já? Vůbec ne! (smích) Ne, teď vážně. Nechci tady probírat své osobní psychické problémy. Jsme spolu s přítelkyní teďka čtyři měsíce a máme trochu problémy a šestkrát jsme se pohádali. Naposledy včera a předevčírem, to bylo dvakrát.

K tvé image patří černé brýle. To je kvůli očím? Nabízí se otázka, jestli hulíš trávu?

To jsou dotazy.. Za chvíli se zeptáš, jestli nehulím i něco jinýho.

V One Man Show, kde jsi absolvoval cestu kolem světa, jsi měl něco mít s ženou, která je takzvaně „ona-muž.“ Co je na tom pravdy?

Byla to shemale. Takže žena, co má penis. Ptáš se, jestli jsem s ní spal nebo ne? (po chvilce mlčení) Nespal.

Takže jsi oklamal celý národ?

Hochu, jsi mladý kluk, ale v životě budeš muset překonat spousty překážek. Někdy potřeba zavřít oči, někdy zkousnout zuby a někdy udělat obojí…

Přemýšlel jsi někdy nad tím, kolik lidí jsi svou One Man Show naštval? Třeba v díle s Katy Perry, tehdy musela být Heidi Janků vážně naštvaná, ne?

Ta se nechala slyšet, že jsem lidské bahno. Asi se trošku zlobila. Za život člověk slyší spousty věcí, ale tohle mi ještě nikdo neřekl.

A jak to bylo s dílem s Jimem Carreyem? Dostalo se to až k němu?

No jasně. Dal to i na svůj Twitter a mělo to 12 milionů followers.

Jsi hodně vytížen, plánuješ se někdy vůbec usadit?

Jako společně s tebou? (smích) Jako, asi jo, tenhle život tě nebude bavit celou dobu. Stárnout tady v té Praze… Všimli jste si? Tady v Praze nejsou skoro žádný starý lidi. Jako, babičky a dědečkové. Když vyjedete někam na Moravu, tam jich jsou plné vesnice a tady v Praze jich moc není. Vůbec nevím, kam je dávají. Do MHD?


M.K. Show je charitativní a zábavná Talk show, která nejen baví diváky, ale také přispívá tam, kde je to potřebné. Například lidem v těžké životní situaci, handicapovaným či onkologicky nemocným dětem i dospělým. Show se koná jednou za měsíc v Kulturním centru 101010 ve Vratislavicích (Liberec) a v Divadle Na Prádle (Praha). Mezi hosty, kteří přijali pozvání, patří například Michal Malátný, Saša Rašilov, Ruda Z Ostravy, Martina Pártlová, Martin Dejdar, Kazma, Ewa Farná, Honza Musil, Lukáš Langmajer, Láďa Hruška, Matěj Ruppert, ATMO music a další. Více na www.mkshow.cz.

Foto Lukáš Kvapil

Štítky Heidi Janků, monodrama, Divadlo Na Prádle, Martin Krause, Praha, Rytmus, producent, Katy Perry, Ewa Farna, Martin Dejdar, Saša Rašilov mladší, Michal Malátný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Heidi Janků mě nazvala lidským bahnem, říká producent a moderátor One Man Show Kazma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.