Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: V Moveat vám poradí s jídelníčkem i pohybem. Vyhrajte tříměsíční redukční plán

PR článek

Potřebujete zhubnout nebo přibrat? Nevíte si se svým jídelníčkem rady, když sportujete? Máte pochybnosti, zda cvičíte nebo sportujete správně? Přesně pro vás je v Liberci nově otevřená výživová poradna Moveat, zabývající se výživovým a sportovním poradenstvím. Podrobnější informace o činnosti teamu Moveat se můžete dočíst i na stejnojmenných webových stránkách.

Čím se vaše poradna odlišuje od ostatních poraden výživy v Liberci?
Základem našeho poradenství je vzdělání. V naší poradně nepůsobí výživoví poradci, ale nutriční terapeuti. Mnoho lidí v tom nevidí rozdíl, ale pouze tří- až pětiletým studiem na lékařských fakultách lze získat titul nutriční terapeut (event. nutriční specialista) a tím i oprávnění k tomu, aby mohl vést klienty k řešení výživových problémů.

Naší hlavní myšlenkou je poskytnout co nejvíce komplexní péči našim klientům. Snažíme se tedy (zejména v rámci redukčních programů) propojit správně nastavený jídelní režim se zvýšením pohybové aktivity klienta. Myslíme i na stránku duševní pohody a protože na to naše vzdělání nestačí, spolupracujeme s psychologickou a psychoterapeutickou poradnou paní doktorky Kalábové, která sídlí zde v Liberci.

Proč je propojení poradenství výživy a pohybu tak důležité?
Pokud budeme mluvit o cestě ke zhubnutí - jedno bez druhého nebude dlouhodobě fungovat :). Pokud drasticky omezíte svůj jídelníček na minimum, ale pořád budete do práce jezdit autem, místo schodů pojedete výtahem a nebudete chtít udělat ani krok navíc, tzn. nezměníte svoje pohybové návyky - budete hubnout pouze chvíli, ale nebude to tuk, který zhubnete. Náš organismus si umí poradit s obdobím hladovění, ale pro chybějící energii nevyužije tuk (co bychom si přáli), ale svalovou hmotu. Pohyb se snažíme podporovat i mimo prostory naší poradny - spolupracujeme s fit studiem Be Vondrsful, které našim klientům umožní vstup na jejich sportovní lekce za sníženou cenu.

Komu jsou vaše služby určeny?
V naší poradně jsou vítáni všichni, kteří řeší problémy s jídelníčkem či pohybem. Přestože jsme se převážně zmiňovali o lidech snažící se o redukci hmotnosti, jsou naše služby otevřené i klientům, kteří bojují s opačným problémem - snaží se přibrat. Dále poskytujeme poradenství i dětem, kde se zaměřujeme na problémy dětské nadváhy a obezity - vedeme je ke správným stravovacím návykům. Poradíme s výživou těhotným i kojícím ženám, sportovcům i seniorům.

Jak probíhá první konzultace výživy ve vaší poradně?
První konzultace je seznamovací pro obě strany :). Konzultaci výživy vede nutriční terapeutka. Hlavním cílem první konzultace je získat co nejvíce informací o klientovi - stravovací návyky, pitný režim, pohybový režim, informace o zdravotním stavu či léčebných dietách (bezlepková, diabetická, ...) či motivace klienta ke změně životního stylu. Dále zvážíme, změříme klienta, provedeme bioimpedanční měření prostřednictvím přístroje Tanita (složení těla - obsah tuků, svalů v těle). Veškeré informace jsou pro nás důležité pro sestavení vhodného doporučení. Platí samozřejmě mlčenlivost i ochrana osobních údajů. V závěru konzultace domluvíme další postup - výběr programu či další konzultaci, kde budeme řešit konkrétní problémy.

SOUTĚŽ

Vyhrajte komplexní redukční plán na 3 měsíce za tři tisíce korun. Odpověď najdete na webu www.moveat.cz

Děkujeme všem účastníkům soutěže. Vítězkami jsou: Martina Dostálová a Iveta Tichá

Foto Moveat Liberec

Štítky výživa, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Moveat vám poradí s jídelníčkem i pohybem. Vyhrajte tříměsíční redukční plán  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.