Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Královský košt nabídne tři stovky nejlepších vín českých a moravských vinařů

Královské košty jsou místem setkání odborníků i milovníků vín s třemi stovkami nejlépe hodnocenými víny jedné z největších soutěží českých a moravských vín Král vín. Královský košt míří i do Liberce a Liberecká Drbna několik z vás dostane na akci zdarma.

Severočeská metropole zažije pultovou degustaci tří stovek nejlepších vín soutěže Král vín České republiky, do které přihlásilo 153 českých a moravských vinařů celkem 1203 vín.

Fenomenální úspěch při prestižním vinařském klání zaznamenalo vinařství ZD Němčičky. Championem se stalo jejich Veltlínské zelené 2015, pozdní sběr. Němčičky se mohou pyšnit také Nejlepší kolekcí vín. A Championa i mnohé další vinařské lahůdky bude možné na Královském koštu v Liberci koupit, tak rozbijte prasátko.

V průběhu večera je pro návštěvníky připraven zajímavý doprovodný program. Královský košt nasnoubil skvělé plantážní čokolády s vybranými moravskými víny. Při příjemně stráveném večeru mohou hosté také alespoň trochu ulehčit těžké chvíle ženám s rakovinou prsu. Král vín jim pomáhá dlouhodobě.

Královský košt v Liberci se uskuteční v sobotu 4. listopadu v kongresovém sále Clarion Grandhotel Zlatý lev Liberec od 18:00 do 22:30 hodin. Cena vstupenky pro jednu osobu činí 700 korun, pro dvě osoby 1200 korun, pro skupinku šesti lidí 3000 korun.

V ceně vstupenky je volná degustace vín, katalog, občerstvení a kniha Král vín České republiky 2017. Vstupenky lze koupit na e-shopu (http://shop.kralvin.cz/vstupenky). A díky soutěži s Libereckou Drbnou mohou tři z vás získat zdarma dvě vstupenky.

Soutěž o vstupenky na Královský košt (4. listopadu – 18:00)

Tři čtenáři Liberecké Drbny mohou vyhrát po dvou vstupenkách na Královský košt. Stačí pouze prostřednictvím formuláře do středy 1. listopadu do 16:00 hodin zodpovědět následující soutěžní otázku a čekat na slosování.

Seznam výherců

Denisa Rozycká
Adriana Studecká
Jaroslav Demčák

Autoři | Foto kralvin.cz

Štítky Královský košt, Král vín, degustace, program, víno, soutěž, vinařství, Liberec, Drbna.cz, Česko, Jaroslav Demčák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Královský košt nabídne tři stovky nejlepších vín českých a moravských vinařů  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.